Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper in Tilburg met oog voor de klant

Hair & Looks is een kapper in Tilburg met oog voor de klant. De professionele specialisten stellen uw wensen centraal en geven u dankzij een persoonlijke aanpak een vertrouwd en comfortabel gevoel. Bovendien hebben de kappers veel ervaring die ze dagelijks uitbreiden. Dankzij regelmatige trainingen bij Roverhair blijven zij op de hoogte van de laatste trends, knip- en kleurtechnieken. De specialisten zitten niet stil en blijven leren en innoveren. Zij streven ernaar u na een bezoek met een goed en zelfverzekerd gevoel de deur uit te zien wandelen. Deze kapper in Tilburg zet u op de eerste plaats.

Hair & Looks: van een was- en knipbeurt tot complexere behandelingen

Hair & Looks biedt diverse services aan die u van menig kapper gewend bent. Zo kunt u hier terecht voor een was- en knipbeurt, maar gaan de specialisten complexere behandelingen zeker niet uit de weg. Zo bent u bij deze kapper in Tilburg aan het juiste adres voor watergolven en permanenten, maar zit u hier tevens goed voor high/lowlights, kamstrepen en basiskleuring. Met een combinatie van professionaliteit en een persoonlijke aanpak proberen de kappers het verschil te maken. Bent u benieuwd naar de ervaringen van eerdere klanten? Op de website zijn reviews te vinden die u op uw gemak kunt bekijken.

Een uitgebreide webshop met kwalitatieve producten

Op de website is tevens de webshop te vinden, met daarin de producten die deze kapper in Tilburg zelf veelvuldig gebruikt. Van crèmes en conditioner tot shampoo en serums; de producten zijn stuk voor stuk van kwalitatieve, bekende merken. Ze zijn bovendien eenvoudig te bestellen en worden bij u thuisbezorgd. Hair & Looks biedt regelmatige bezoekers van de kapper tevens de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand brengt u een onbeperkt aantal bezoeken aan de kapper in Tilburg. Ook zakelijke klanten en hun personeel kan dit van een hoop gemakken voorzien.

https://hairandlooks.nl