Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Botox Amsterdam voor behandelen bij een privépraktijk

Door Botox Amsterdam kunt u voor verschillende behandelingen terecht. Wanneer u de keuze heeft gemaakt om botox te gebruiken, wilt u dit uiteraard door een ervaren cosmetische arts laten doen. Er zijn immers veel verhalen op het internet te vinden waarbij het niet goed is gegaan. Bij Botox Amsterdam wordt u geholpen door een ervaren cosmetische arts die u kan helpen bij het verlenen van advies en het beantwoorden van uw vragen. Wij gaan geheel professioneel met u om en door onze privépraktijk zal er ook geen wachtkamer zijn.

 

Met Botox Amsterdam wordt er aan u gedacht

 

In de kliniek van Botox Amsterdam gebruiken wij uitsluitend botox van grote namen in de botoxindustrie. Deze merken zijn zeer sterk verdund en is het resultaat betrouwbaar. De kwaliteit zal u ook merken doordat de botox een langere tijd in uw huid blijft zitten. Hierdoor kunt u langer genieten van het mooie resultaat. Onze artsen zullen bepalen welke soort botox bij uw huid en behandeling past om de kwaliteit te waarborgen.

 

Botox kun je al gebruiken bij diverse behandelingen. Wij bieden bij de grote merken dan ook diverse behandelingen aan, zoals bij overmatig transpireren, hoofdpijn en migraine, rimpels in uw huid doordat de elasticiteit met de jaren verdwijnt en tandenknarsen.  U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende consult waarbij we kijken naar oplossingen voor uw problemen.

 

Een behandeling bij Botox Amsterdam geeft na vijf tot zeven dagen effect. Wij bouwen de botox rustig op waardoor u zelf in de hand heeft of u tevreden bent met het resultaat. U zal ook een controle afspraak krijgen waarbij er gekeken zal worden naar het resultaat van de behandeling. Dit zal tien dagen na de afspraak zijn, dan is de opzwelling van de behandeling al flink verminderd.