Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Geniet van uitstekende service bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan vindt u zeker uw ideale kapper bij Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek. Voor iedere man en vrouw die zijn of haar haar op een modieuze manier wilt laten knippen, is dit de ideale kapper in de omgeving van Krimpen aan de Lek en Krimpen aan den IJssel. Hier is een professioneel team werkzaam dat alle wensen op het gebied van haarstijlen kan vervullen. Heeft u dus speciale voorkeuren voor uw nieuwe kapsel? Dan is dit het adres waar u moet zijn. Bovendien profiteert u hier altijd van de scherpste prijzen, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding meer dan uitstekend is. Heeft u al inspiratie voor uw nieuwe kapsel of weet u nog niet precies wat u mooi staat? Laat u dan deskundig adviseren door de ervaren stylisten van Monique’s Hairfashion.

Met een goed gevoel naar huis met uw nieuwe coupe

Naar wat voor kappersbehandeling u in Krimpen aan den IJssel ook op zoek bent, deze kapper in Krimpen aan de Lek biedt iedereen de juiste inspiratie voor een prachtige metamorfose. Wanneer u naar de kapper gaat, is het belangrijk dat u met een goed gevoel de kappersstoel in en uitgaat. Daarom staat niet alleen een professionele behandeling, maar ook een comfortabele service voor de stylisten van Monique’s Hairfashion centraal. Zo gaat iedereen met een tevreden gevoel naar de kapper en met een nóg beter gevoel naar huis. Dat is precies waar u op mag vertrouwen bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel! Bent u specifiek op zoek naar een gespecialiseerde herenkapper? Voor de volgende behandelingen kunt u hier perfect terecht:

  • Knippen
  • Gordi boldi of tondeuse
  • Klassiek baard scheren met open mes

Ook kinderen zijn hier welkom

Kom eens langs in de luxe salon van Monique’s Hairfashion en verwen uzelf met een professionele kappersbehandeling! Naast dames en heren kunnen ook kinderen hier terecht voor een mooie coupe. Een afspraak maken kan eenvoudig via de website van deze kapsalon. Wilt u liever bellen? Ook dat is geen enkel probleem.

https://moniqueshairfashion.nl/