Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Voor de behandeling van huidkanker en meer gaat u naar deze kliniek

Zoekt u een professionele kliniek waar u terecht kunt voor verschillende behandelingen op het gebied van dermatologie en cosmetiek? Bekijk dan eens de dienstverlening van Optimum Clinics in Oosterbeek, vlak bij Arnhem. Dit zelfstandige behandelcentrum richt zich op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zorg waarbij een persoonlijke aanpak voor de patiënt centraal staat. Ze bieden scherpe tarieven aan voor bijvoorbeeld een behandeling bij huidkanker, acne of eczeem of wanneer u uw spataderen wilt laten verwijderen. Wat uw wensen ook zijn, bij deze professionals kunt u terecht.

Een professionele aanpak bij de behandeling voor huidkanker

Een van de specialismen van deze kliniek is een behandeling bij huidkanker of de preventie hiervan. Wanneer u een verdacht plekje op uw huid aantreft, kan dit huidkanker zijn. Dan is het verstandig om naar een specialist te gaan om dit te laten onderzoeken. Bij Optimum Clinics onderzoeken ze de plek op uw huid en starten ze direct met de benodigde behandeling, bijvoorbeeld door het plekje te verwijderen. U wordt geholpen door een ervaren arts die al velen jaren ervaring heeft op het gebied van dermatologie. Daarnaast zijn er geen lange wachttijden en krijgt u altijd persoonlijke zorg.

Spataderen verwijderen door middel van een laserbehandeling

Een andere ingreep waarvoor u bij deze specialisten terecht kunt, is om uw spataderen te laten verwijderen. Eerst wordt er een diagnose opgesteld en vervolgens een behandelplan aan u voorgelegd. Voor de behandeling van spataderen gebruiken ze ELVT, ook wel een endoveneuze laserprocedure. Door middel van hypermoderne laserapparatuur verwijderen ze de spataderen.

Neem contact op met deze specialisten

Wilt een behandeling bij huidkanker laten uitvoeren of wilt u graag uw spataderen laten verwijderen? Dan zit u bij Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, op de juiste plek. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen en hoe de behandelingen verlopen? Neem dan gerust contact met hen op en maak direct een afspraak voor een consult.