Praktijkardi
Image default
Aanbiedingen

Hoe houdt u uw geest en lichaam gezond?

Alle oude scripts uit de hele wereld bieden begeleiding en suggesties om ons lichaam gezond te houden net als goedkoop treinkaartje 2021. Geluk wordt geopenbaard als een natuurlijke staat van zijn in reactie op gezond leven. We weten al dat ons lichaam een geavanceerd apparaat is; laten we onderzoeken wat het vol energie en leven houdt.

Wat zijn de niveaus van zielen en lichaam voor uw gezondheid?

Ons “zielenniveau of lichaam” wordt versterkt door alles wat we positief ervaren – van het wonder van een pasgeboren leven tot de heerlijke waarneming van een prachtige bloem. De focus op de schoonheid van het leven, op de verbazingwekkende wonderen van de natuur geeft ons het hoogste gevoel van bewondering. Het realiseren en deel uitmaken van de universele harmonie en perfectie vult onze wezens met liefde en dankbaarheid.

Ons “bewuste niveau of lichaam” wordt in stand gehouden door onze creativiteit en ons constructieve doel. Volgens Carl Jung zijn mensen in staat om het “collectieve onbewustzijn” of de onbewuste geest aan te boren. Hij geloofde dat dit de bron van de kunst is en het is de diepe herinnering van de mensheid. Transpersoonlijke psychologen zien een direct verband tussen de persoonlijke ontwikkeling en de evolutie van de mensheid. De foetus evolueert via een eencellig organisme naar een meercellig organisme, vis, amfibie, dier, en neemt uiteindelijk de menselijke vorm aan. De volgelingen van de transpersoonlijke psychologie vinden antwoorden die verder gaan dan de individuele herinneringen na de geboortegebeurtenis. Experimenten wijzen erop dat er op een diep niveau ongetwijfeld een verband bestaat tussen mensen, een verband dat niet verklaard kan worden als het beperkt blijft tot de kennis van de individuele nabestaandenbiografie.

Dit bewustzijnsniveau is niet alleen een diepe bron van herinneringen en levenspaden, het is een motor die onze ambities kracht geeft en onze doelen waarmaakt. De rol van de omgeving op dit niveau is enorm. De wetenschapper weet dat het kikkerei dat op de algen valt, zich zal ontwikkelen tot kikker, maar degene die op de bodem valt, zal leven geven aan de algen. De omgeving bepaalt de disfuncties in het bewuste niveau. Wonderbaarlijke genezingen van dodelijke ziekten tonen de onbegrensde mogelijkheden van ons bewuste niveau, wanneer we ons concentreren en ons richten op de Universele balans.

De beinvloeding van gedachte en lichaamsniveau 

Ons “gedachtenniveau of lichaam” wordt versterkt door de afwezigheid van sterke emoties en stress. Ontspanning, meditatie, slaap, tijd doorbrengen met vrienden en geliefden, mooie plekken bezoeken en gezonde voeding ondersteunen dit niveau.

Ons “subtiel lichaams- of plasma-niveau” is verbonden met onze ademhaling, energie en biofields. Actieve levensstijl – outdoor activiteiten, (energie-uitwisseling met de aarde en alle levenden), bewegen is directe interactie met de energie, die ons oplaadt. Consistentie en het systematisch verhogen van de intensiteit van de oefeningen zorgen voor een sterk subtiel lichaam. Het moet een levensstijl worden, want het verdrijft snel als het niet geladen is.

Ons “fysieke lichaam of niveau” wordt in stand gehouden door alles wat de rest van de niveaus sterk maakt. Voedsel heeft een cruciaal onderdeel – de kwaliteit van het eten – dat de fysiologische mechanismen van de spijsvertering en de absorptie volgt.

Dit is een simplistische kijk op het gesofisticeerde mechanisme, dat het fysieke lichaam is. Het bestaat voor 99 % uit de volgende biogene elementen: zuurstof, koolstof, waterstof, calcium, stikstof, kalium, fosfor, magnesium, zwavel, chloor, natrium. De geringste verandering (vooral zuurstof) in hun onderlinge verwevenheid leidt tot onevenwichtigheden in het lichaam en vatbaarheid voor ziekte.

Wat is de ideale balans die u langdurig gezondhouden?

Het is duidelijk dat om absolute gezondheid te hebben, alle niveaus van het menselijk lichaam goed moeten blijven functioneren. Een van de redenen waarom middeltjes niet werken is omdat ze alleen gericht zijn op het fysieke lichaam en residu’s achterlaten in de organen, waardoor het natuurlijke evenwicht van het lichaam nog verder wordt verstoord, waardoor de ziekten zich ontwikkelen tot een chronische ziekte. Daarom is Verantwoordelijk afvallen een belangrijke die u verder helpt bij het proces. Daarnaast is een positieve levenshouding is niet alleen iets wat we kunnen accepteren of niet – het is nodig voor een lang gezond leven. Eerlijke, zuivere gedachten, gecombineerd met een nobel doel en aspiraties, dicht bij onze natuurlijke omgeving – de natuur en alle levende wezens, zal ons het kostbaarste geschenk geven – een gezond, bevredigend leven.

 

https://ticketforsale.nl/