Laat uw klachten behandelen door middel van fysiotherapie in Den Bosch

Heeft u last van nekklachten, blessures of ander soort klachten en wilt u fysiotherapie volgen in de regio Den Bosch? Bekijk dan eens de website van Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel. Deze praktijk werkt met vier algemeen fysiotherapeuten die alleemaal hun eigen specialismen hebben. Wanneer u in het dagelijks leven last heeft van uw spieren en gewrichten en belemmerd wordt om te bewegen, kunt u hier goed terecht. Deze fysiotherapeuten bekijken waar de klachten vandaan komen en wat voor soort fysiotherapie u nodig heeft. Ze doen er alles aan om u een effectieve behandeling te geven.

Behandelingen voor nekklachten

Wat voor soort klachten u ook heeft, bij deze praktijk kunt u terecht voor fysiotherapie in Den Bosch. Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld blessures, RSI-klachten en pijnklachten in de armen, benen, schouders en rug. Dit wordt vaak veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s of door het ouder worden. Ook nekklachten zijn een veel voorkomende pijnklacht die u kunt laten behandelen met fysiotherapie in deze praktijk in Den Bosch. Hiervoor worden diverse soorten behandelingen aangeboden, waaronder:

  • Acupunctuur
  • Dry Needling therapie
  • Fysiofit
  • Geriatrie fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Oefentherapie Cesar
  • Sportfysiotherapie

Afhankelijk van waar de klachten door veroorzaakt worden en wat u situatie is, wordt er een passende behandeling gekozen. De gespecialiseerde fysiotherapeuten onderzoeken dit tijdens een eerste afspraak en stellen vervolgens een behandelplan op waar u mee aan de slag gaat. Op deze manier kunnen de klachten effectief behandeld worden.

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u uw nekklachten ook laten behandelen door middel van fysiotherapie in Den Bosch? Neem dan contact op met Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel. U kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit kan eenvoudig via de website, maar u kunt ook telefonisch contact met hen opnemen. Ook wanneer u vooraf nog vragen heeft over bijvoorbeeld de kosten van een behandeling, kunt u hen via deze weg bereiken. Zij helpen u graag verder!