Pijn onder controle krijgen bij de fysio in Almelo

Het hebben van klachten aan het lichaam is natuurlijk al vervelend genoeg, maar wanneer je hier niet eens meer de dagelijkse gang van zaken mee kunt regelen dan ben je er wel heel erg aan toe en wil je het liefste helemaal niets meer voelen, maar door de hulp van de fysio in Almelo hoef je niet langer met die extreme pijn te leven. Zij zorgen er namelijk voor dat de klachten in ieder geval een stuk worden verminderd waardoor je kunt leven met de klachten die zich in je lichaam schuil gaan en soms is het zelfs mogelijk om te zorgen dat de klachten helemaal verdwijnen. De fysio in Almelo heeft allemaal gespecialiseerde therapeuten in dienst die ieder op zich veel weten over het menselijk lichaam en alles wat daar aan klachten in kan ontstaat en belangrijker nog hoe dit kan worden verbeterd. 

Spieren behandelen

Wanneer je last hebt van pijnlijke spieren dan ben je bij de fysio in Almelo zeker aan het goede adres. Spieren kunnen gemanipuleerd worden zoals dat in deze termen wordt genoemd, maar daarnaast kunnen de spieren ook worden gemasseerd en ontspannen door speciale technieken. Wanneer je last hebt van spierknopen kan er ook gebruik gemaakt worden van dry needling, wat ervoor zorgt dat er door middel van een schokje in de spier een ontspanning plaatsvindt in de desbetreffende spier. 

Oorzaak en gevolg

Soms geeft een spier ook weer druk op andere delen in het lichaam waardoor dit nog meer klachten veroorzaakt. Denk aan een spier dat drukt op een gewicht of het hebben van nekpijn, dat op zich weer een gevolg kan hebben aan hoofdpijn. Hoofdpijn klachten komen vaak uit de nek en de rug en de schouders spelen hierbij ook vaak een grote rol. De fysio in Almelo weet hier raad mee en zal op zoek gaan naar de beste behandeling voor jou.