Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Een fillerbehandeling laten uitvoeren bij een ervaren plastisch chirurg

Bent u op zoek naar een kliniek die u professioneel kan helpen met behandelingen om er jonger uit te zien? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Betan Clinics. Bij deze ervaren en ethisch plastisch chirurg staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Deze high-end kliniek is dé toonaangevende kliniek van Groningen, Leeuwarden, Sneek, Emmen en Hoogeveen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals anti-rimpelbelbehandelingen met fillers of botox, maar ook ooglidcorrecties en andere esthetische ingrepen kunt u hier laten doen. U wordt geholpen door een dubbelgekwalificeerd plastisch chirurg die oog voor detail heeft en u voorziet van een eerlijk advies.

Hoe gaat een fillerbehandeling in zijn werk?

Een fillerbehandeling bij Betan Clinics wordt altijd uitgevoerd door artsen die zowel Nederlands als Europees gecertificeerd zijn. Bovendien staat natuurlijk materiaal centraal. De plekjes op uw gezicht die u volume wilt geven, worden opgevuld met natuurlijk materiaal. Dit wordt gedaan door steeds kleine prikjes toe te dienen. Op deze manier worden diepe en oppervlakkige rimpels vervaagd waardoor u er gezonder en frisser uitziet dan voorheen. Een fillerbehandeling voor de lippen is ook mogelijk. Het resultaat hiervan zijn subtiele, vollere lippen. Daarnaast is het een optie om donkere kringen onder uw ogen weg te laten werken en gezichtscontouren te verbeteren. Geef uw wensen door en deze gespecialiseerde kliniek gaat gedetailleerd voor u aan de slag.

Laat u informeren door een specialist

Wanneer u interesse heeft in een fillerbehandeling, is het verstandig om u vooraf goed te laten informeren. De medewerkers van Betan Clinics vertellen u graag meer over bijvoorbeeld de eventuele bijwerkingen van een behandeling. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de behandeling en eventuele zorgen die u heeft over de behandeling loslaten. Bekijk voor de verschillende behandelingen de website van deze kliniek of neem telefonisch contact op. De vriendelijke medewerkers nemen de tijd om u te adviseren.

https://www.betanclinics.nl/