Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Het voordeel van IPL in Eindhoven bij SkinLab boven een thuisbehandeling

Wellicht twijfelt u erover of u ongewenste haargroei middels IPL in Eindhoven door een professional wilt laten uitvoeren, of dat u voor een thuisbehandeling kiest met een apparaat dat u zelf aanschaft. Wat betreft die laatste optie bestaan er tegenwoordig veel keuzemogelijkheden. In de loop van de afgelopen jaren zijn er namelijk tal van apparaten op de markt gelanceerd. Het gemak van het thuis uitvoeren van een dergelijke ontharingsbehandeling klinkt velen als muziek in de oren. Toch bestaat er een aantal voordelen van het bezoeken van een specialist in IPL in Eindhoven, zoals SkinLab.

Een kundige analyse van uw huid

De aanschaf van een IPL apparaat voor thuisgebruik vindt vaak plaats zonder dat men al te goed nadenkt welk apparaat het meest geschikt is voor de specifieke huid. De prijs en de merknaam zijn meestal leidend. Dit kan tot gevolg hebben dat u een apparaat in huis haalt dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Een behandeling middels IPL in Eindhoven door een professional behoedt u voor een eventuele misstap. De BIG-geregistreerde professionals van huidpraktijk SkinLab gaan zorgvuldig na wat uw precieze huidtype is en nemen daarbij een eventuele medische voorgeschiedenis in acht.

De ervaring van een getrainde behandelaar

Behalve dat een specialist in IPL in Eindhoven oog heeft voor uw specifieke huidtype, biedt hij of zij ook op praktisch vlak een belangrijk voordeel met zich mee. Een behandelaar van SkinLab zorgt ervoor dat gedurende de lichtflitstherapie alle gewenste gebieden goed worden bewerkt. Ook weet een specialist precies met welke intensiteit en hoe lang er behandeld dient te worden. Met andere woorden: een specialist in IPL in Eindhoven behoedt u voor een te intensieve behandeling, maar ook voor een behandeling die wegens gebrek aan inzicht te vroegtijdig wordt afgebroken. Bovendien is een professionele IPL behandeling altijd effectiever dan een thuisbehandeling, waarmee haarzakjes slechts in de ruststand worden gebracht.

Het veiligheidsaspect

Afhankelijk van het precieze gebied dat u onder handen wilt laten nemen, kan het zijn dat u zich ongemakkelijk voelt bij het idee dat iemand anders u behandelt. De professionals van SkinLab zijn echter ervaren specialisten in hun vak en weten u vanaf het begin gerust te stellen. Daarnaast geldt, dat de kliniek zich uiteraard ook aan alle veiligheidsregels omtrent het gebruik houdt. Men weet van de hoed tot de rand over het juiste en veilige gebruik van de ontharingstechniek en eventuele bijwerkingen. Een belangrijk voordeel op het zelf thuis uitvoeren van een dergelijke behandeling.

https://skinlab-eindhoven.nl