Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Rolstoeltaxi huren voor een goed doel

Ik had met spoed een rolstoeltouringcar nodig voor een goed doel. Zelf werk ik namelijk met gehandicapte kinderen en die zouden naar een speciale speeltuin gaan voor gehandicapte kinderen. Samen met de organisatie hadden we alles geregeld, totdat we op het laatste moment de chauffeur van de touringcar moest afzeggen door persoonlijke omstandigheden. Nu moesten wij dus als een speer een nieuwe touringcar vinden, anders kon het uitje niet door gaan!

Een speciale touringcar huren bij een goed bedrijf

We moesten ook niet een normale touringcar huren, maar eentje waar ook een rolstoel in kon. Want we hadden een paar kinderen die in een rolstoel zitten en die willen natuurlijk ook mee. Natuurlijk op kort termijn iets regelen is erg moeilijk en daarom hadden we ook erg veel moeite en tijd hierin gestoken. Gelukkig hadden we na een paar telefoontjes eindelijk iemand te pakken die wel een speciale touringcar voor ons had staan die we op korte termijn konden gebruiken. Dit bedrijf was Noot en is zeker bekend in onze omgeving, we hebben ook eerder zaken met hen gedaan. Na een goed gesprek, konden we snel naar het kantoor komen om een huurcontract te ondertekenen en dan waren we gereed. Want het uitje naar de speeltuin was al over een paar dagen.

Wat een goede service

Bij de bus hadden we ook een chauffeur erbij geboekt, omdat we liever achterin op de kinderen letten dan dat we zelf achter het stuur zitten. We hadden een tijd afgesproken en hij was keurig op tijd. Daarna hebben we een goede reis gehad met de kinderen en een super uitje gehad bij de kinderen hebben echt genoten. Zonder Noot hadden we dit niet kunnen realiseren en daar zijn we hen dankbaar voor. Namens de kinderen willen we heb ook bedanken voor de lieve service en voor een onvergetelijk avontuur.

Bezoek de website

Wilt u ook een busje of taxi huren voor een bepaald evenement of andere zaken? Bekijk dan de website van Noot voor meer informatie over alles wat zij kunnen aanbieden qua producten, diensten en nog veel meer..