Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

De juiste oplossing voor het schoonmaken

Laatst kwam ik een artikel tegen waardoor ik direct motivatie kreeg om het hele huis te ontsmetten. Zo blijkt een gemiddelde snijplank in de keuken 200 keer meer bacteriën dan een toiletbril te bevatten. Bizar… Hygiëne is enorm belangrijk, zo zal schoonmaken het verspreiden van ziekteverwekkers tegengaan. Fayon beschikt over een breed assortiment schoonmaakartikelen, hierdoor vinden klanten altijd waar zij naar zoeken en is er voor iedere situatie een oplossing,

Schoonmaakmiddelen

Fayon verkoopt professionele schoonmaakproducten van bekende merken, waaronder Jontec, Pramol en Cleanstar. Op de site zijn ook ecologische schoonmaakmiddelen verkrijgbaar.

Vloer

Voor het onderhouden van de vloer biedt het bedrijf meerdere soorten vloerreinigers en vloerbeschermers, maar ook voor een tapijtreiniger  bent u aan het juiste adres. De site geeft de mogelijkheid verfijnd te zoeken, om het juiste reinigingsmiddel te vinden voor iedere vloer.

Keuken

In de keuken is hygiëne uiterst belangrijk, hier wordt immers het eten bereid. Desinfectie of ontvetters, die tenslotte enkel geschikt zijn voor keukens, zijn verkrijgbaar in een spray, doekjes of literflessen. Door het gebruik van bekende merken garandeert Fayon u dat de producten geheel voedselveilig zijn. De groothandel voldoet namelijk aan de eisen die het Hygiëne Consult Nederland (HCN) BV heeft opgesteld.

Sanitair

Het reinigen van het sanitair, waaronder de badkamer, toiletten en de douchecabine, zullen zowel sanitair reinigers als ontkalkers dienst kunnen doen. De dagelijkse sanitair reinigers worden aangeraden voor het verwijderen voor vet, vuil en lichte kalkaanslag. De periodieke sanitair reinigers zijn bedoeld hardnekkige vlekken en bestrijding van vuil en schimmels. Om de badkamer ook lekker te laten ruiken, zijn ook interieursprays te vinden in het assortiment.

Auto

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de auto heeft weleens een schoonmaakbeurt nodig. Het rijden in een schone auto voelt bovendien net iets prettiger. Het interieur van de auto kan gereinigd worden met de ‘cockpit spray’ of met de ‘tapijtreiniger tapi wash’.

http://fayon.nl