Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Dagelijkse huidverzorging als beste gezichtsbehandeling

Bij de term ‘beste gezichtsbehandeling’ lijkt het meteen te gaan over een behandeling die u moet ondergaan in een kliniek. Er komen echter steeds meer geschikte gezichtsbehandelingen op de markt die huidadviseurs aanraden voor thuisgebruik. Een van deze producten is Lycogel camouflagefoundation. Dit is een product dat gemakkelijk is in het gebruik en dagelijks op het gezicht kan worden aangebracht voor een gezonde en verzorgde uitstraling van de huid.

Wat is Lycogel?

Lycogel is een huidproduct dat zowel een camouflagefoundation als huidverzorging is. Het aanbrengen van make-up voor de beste uitstraling en uw gezichtsbehandeling zijn zo samengevoegd. Naast een foundation heeft Lycogel ook een concealer voor het verhullen beter zichtbare plekjes en het huidgebied onder uw ogen. Het product is gemakkelijk met een sponsje aan te brengen en is verkrijgbaar in verschillende tinten, passende bij uw huid.

Wat zijn de voordelen van Lycogel camouflagefoundation?

Er zijn veel voordelen aan de Lycogel camouflagefoundation. U hoeft maar een derde te gebruiken van deze foundation ten opzichte van andere foundations. Daarnaast is de foundation waterproof en geeft deze niet af op uw kleding. Lycogel foundation is de beste gezichtsbehandeling voor dagelijks thuisgebruik, omdat het zowel camoufleert als verzorgt. Het laat de poriën van de huid niet verstoppen, maar heeft juist een ademend effect. Hierdoor is het ook goed te gebruiken in combinatie met huidbehandelingen in een huidinstituut.

Waar is Lycogel camouflagefoundation verkrijgbaar?

Veel huidinstituten zullen het gebruik van Lycogel foundation aanbevelen. Wanneer u op zoek bent naar huidadvies en mogelijk ook een intensievere behandeling van een huidprobleem naast dagelijkse verzorging dan kunt u terecht bij een huidtherapeut. Een van de huidtherapeuten die werkt met Lycogel camouflagefoundation is Huidinstituut Callista in Hardinxveld-Giesendam. Zij zijn deskundig in het constateren van uw huidprobleem en bieden verschillende, passende behandelingen die zij persoonlijk op uw behoeften afstemmen.

https://instituutcallista.nl/