Praktijkardi
Image default
Beauty en verzorging

Laat u ontharen bij de specialist nabij Tilburg

Heeft u last van ongewenste beharing en wilt u dit graag weg laten halen? Ga dan niet zelf aan de slag met allerlei apparaten die u online kunt bestellen, maar laat deze klus over aan een specialist. Het is namelijk ontzettende belangrijk voor de gezondheid van uw huid dat het ontharen zorgvuldig en nauwkeurig wordt gedaan. Woont u in Tilburg, in de provincie Noord-Brabant, en bent u op zoek naar een betrouwbare praktijk waar ze definitief kunnen ontharen? Dan is DermaVision de plek waar u moet zijn. DermaVision is een centrum voor huidzorg dat beschikt over twee locaties in Noord-Brabant: eentje in Waalwijk en eentje in Berkel-Enschot.

De specialist kiest de beste behandelmethode voor u

Woont u in de omgeving van Tilburg en gaat u voor het ontharen langs bij DermaVision? Dan begint dit met een intakegesprek. De specialist luistert naar uw wensen en vertelt wat de mogelijkheden zijn. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw huidtype, maar ook met uw haarkleur. Bent u geïnteresseerd? Dan vertelt de specialist welke behandeling voor u het meest geschikt is. Afhankelijk van uw situatie wordt er voor de Intense Pulsed Light methode gekozen of voor elektrische epilatie. Meer informatie over deze ontharingsmethodes en de verschillen hiertussen krijgt u uiteraard van tevoren te horen van uw behandelaar.

Ook voor andere soorten huidbehandelingen

Wilt u uzelf niet alleen laten ontharen in deze praktijk nabij Tilburg, maar heeft u ook interesse in andere huidbehandelingen? Geef dit dan gerust door aan uw behandelaar. Zo kunt u in deze praktijk bijvoorbeeld ook behandeld worden als u last heeft van littekens, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken. Bovendien kunt u in de webshop van DermaVision diverse producten kopen waarmee u uw huid het beste kunt verzorgen. Neem eens een kijkje op de website en ontdek wat er allemaal mogelijk is bij deze veelzijdige praktijk.

https://dermavision.nl/