Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Hairtrends van 2020

 

Nu we toch in een quarantaine periode zitten en nauwelijks meer echt contact hebben met onze vrienden, familie en collega’s, is dit de uitgelezen kans om eens een keer iets geks met ons haar te doen. We zitten bijna de hele dat binnen dus als het niet leuk staat, ziet niemand ons en als het wel leuk staat weet je dat alvast voor als we weer samen mogen komen. Er zit dus geen risico aan verbonden en het is een guilty-pleasure van veel van ons. In dit artikel ga ik een aantal haar trends uit de afgelopen jaren bespreken, zodat je wat inspiratie kan opdoen.

 

Elk jaar zijn er weer een paar kapsels die helemaal hip worden, sommige waren maken een comeback omdat ze een aantal jaar geleden ook al trendy waren en weer anderen zijn helemaal nieuw. In de huidige maatschappij begint een nieuwe rage vaak op social media, waar influencers de trendzetters zijn voor nieuwe leehnavasor kapsels.

 

De eerste trend die we weer zien is de strakke bob, een heel professioneel en zakelijk kapsel waarbij je haar tot net iets onder je kaak. Dit kapsel is geschikt voor elke gezichtsvorm, omdat de lengte van het haar de lengte van het gezicht complimenteert en de dikte van het haar de breedte van het gezicht complimenteert.

Een andere haartrend is geverfd grijs haar. Vaak wordt dat dan licht krullend gestyled of juist helemaal stijl. Meestal wordt dan licht grijs haar gekozen dat ook nog eens mooi glimt.

Een nog andere trend is de ‘messy look’, hierbij wordt er om veel textuur en beweging gevraagd. Dit krijg je door te knippen met korte, ruige haarsnitten.

 

De kapper die van alle hairtrends delft iets afweet, is ONE kappers delft. Deze kapsalon in Delft heeft vele jaren expertise en wordt daarom niet voor niets vaak de beste kapper in Delft genoemd.

https://www.onekappers.nl/