Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Opslagruimte in Amsterdam huren

Bij Opslagman kunt u makkelijk een opslagruimte in Amsterdam huren, maar ook in andere delen van het land. Het gaat heel eenvoudig online, zonder afspraak en u heeft direct toegang tot de opslagruimte.

Opslagruimte in Amsterdam en Utrecht

Opslagman is een verhuurbedrijf die opslagruimtes in Amsterdam en omstreken verhuurt. Opslagman is in het bezit van 5 vestigingen. Namelijk in Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Van oorsprong zijn we een vastgoedbedrijf. Maar door het succes van het verhuren van particuliere opslagruimtes ligt hier nu de focus op. Wanneer de behoefte aan een tijdelijke opslagruimte ontstaat bij mensen, biedt Opslagman de oplossing. Namelijk een vertrouwd adres waar u opslagruimtes kunt huren en er de mogelijk is om de opslag van spullen online te regelen. Dit kan allemaal ook nog tegen een scherpe prijs en persoonlijke service.

Online huren

Opslagman kiest er bewust voor om opslagruimtes alleen online te verhuren. Zo kan de klant op het moment dat er een opslagruimte nodig is gelijk een ruimte huren. Alle informatie wordt dan gelijk naar de klant toegestuurd of is te vinden via het klantenportaal van Opslagman. Het klantenportaal kunt u vinden op de website en hier kunt u inloggen. Persoonlijke service hechten wij veel waarde aan. Daarom kunt u ons ook dagelijks bereiken via de telefoon.

Verhuizen van opslagruimte

Stel u heeft uw opslagruimte in Amsterdam. En u wilt hem zo snel mogelijk verhuizen naar Utrecht. Dan kan dat zonder zorgen en voor maar €45 per uur en €0,20 per kilometer! Met de service van Opslagman bieden wij een chauffeur die uw spullen vervoert. Hij zal de gehuurde autobus meenemen. Het enige wat u nog hoeft te regelen is mensen die u helpen bij het laden en het lossen. Gemiddeld neemt dit maar een paar uur in beslag. Zo kunt u zonder zorgen en veel extra kosten snel verhuizen van opslagruimte. Alle opslagruimtes zijn droog, verwarmd en constante beveiliging. Ook kunt u door middel van een toegangscode altijd bij uw spullen in de opslagruimte. Interne vervoersmiddelen zijn helemaal gratis voor u. Wat het makkelijke is van Opslagman is dat u elke dag de opslagruimte op kan zeggen. Zo zit u nergens aan vast zonder dat u het wilt.