Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Hovenier in Rhenen gezocht?

Bent u op zoek naar een hovenier in Rhenen? Dan staan Exalto Hoveniers in Veenendaal en omgeving voor u klaar. U kunt bij Exalto Hoveniers een tuinontwerp laten maken. Wij vinden het belangrijk om op creatieve wijze aan de slag te gaan zodat wij een perfect ontwerp kunnen maken voor uw droomtuin. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om de achtertuin of een voortuin of wat voor woning hierbij hoort. Naast een tuinontwerp kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van een tuin. Wij vinden het belangrijk om hier tot in de puntjes alles te verzorgen. Tot slot kunt u ook Exalto Hoveniers inschakelen voor het onderhouden van uw (huidige) tuin. 

Tuinontwerp laten maken door een hovenier in Rhenen

Exalto Hoveniers als hovenier in Rhenen maakt graag een tuinontwerp voor u. Dit doen wij om eerst naar uw wensen en ideeën te luisteren en wij meten de oppervlakte om te kijken naar wat er mogelijk is. Ook bespreken we uiteraard uw budget. Vervolgens schetsen wij deze ideeën altijd op papier en werken deze later uit op de computer. Als het ontwerp eenmaal klaar is dan gaan wij over op het bespreken van de planning en het plan wat betreft de beplanting van de tuin zodat uw tuin binnen no time in volle bloei staat. 

Aanleggen van de tuin

Ook kunt u bij Exalto Hoveniers terecht voor het aanleggen van de tuin. Hierbij hoort ook het verwijderen van bijvoorbeeld de huidige planten of eventueel de bestrating die op de plek van uw toekomstige tuin ligt. Wij kijken naar uw grondwaarden zodat uw beplanting zo optimaal mogelijk kunnen groeien en bloeien. Als we hiernaar kijken, kunnen wij bepalen of er eventuele meststoffen nodig zijn om uw tuin optimaal te kunnen laten bloeien. 

Tuinonderhoud

Tot slot kunt u ook bij Exalto Hoveniers terecht voor het laten onderhouden van uw tuin. Dit is een zeer belangrijk onderdeel om uw tuin optimaal in zijn werk te laten gaan. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het snoeien van bepaalde struiken of het bemesten van de grond. Bel ons gerust op voor advies.