Praktijkardi
Image default
Auto's en Motoren

Peugeot 108 automaat tweedehands

Ze zijn zeer gewild, zowel de nieuwe als zeker de gebruikte Peugeot 108. Stuit je op een Peugeot 108 automaat tweedehands? Wacht dan niet te lang en onderneem actie, voor je het weet is de auto al weer van eigenaar veranderd en vis je weer achter het net. Ideaal, een Peugeot 108. Hoewel een kleine auto mogen de prestaties en het comfort best groots genoemd worden.

Eerste 108 zag je in 2014 op de Nederlandse weg

Een Peugeot 108 automaat tweedehands; een dergelijke auto is roofgoed. Ideaal voor in de stad maar ook een prima auto voor op de grote weg. De Peugeot 108 is een stevige co-productie van PSA Peugeot Citroën en de Toyota Motor Company. De eerste 108 verscheen in 2014 op de Nederlandse wegen. De lancering van deze miniklasse auto bleek een schot in de roos, ondanks heel stevige concurrentie van onder meer de Chevrolet Matiz, de Fiat Panda en de Daihatsu Cuore. Je koopt de kleine Peugeot in twee verschillende 3-cilinder benzinemotoren en de auto wordt geproduceerd in Tsjechië. De auto is sterk gerelateerd aan de Toyota Aygo en de Citroen C1. Deze modellen delen onderdelen en worden allemaal gemaakt in dezelfde fabriek in Tsjechië.

Pech onderweg

Hoewel niemand er aan denkt, kun je met een auto te maken krijgen met pech onderweg. Ongeacht in welke auto je rijdt. Dat pechhulp in  Nederland goedkoop kan, bewijzen sinds enige tijd wel de RoadGuards die beschikbaar zijn en dat 24/7. Heb je pech? Bel dan RoadGuards en binnen een haf uur is er een monteur bij je. Daar hoef je geen duur abonnement voor af te sluiten. Je betaalt de monteur voor het werk dat hij levert en hoeft ook dan geen abonnement af te sluiten. Het bespaart je alleen daarom heel veel geld, waardoor pechhulp ineens veel goedkoper uitvalt.