Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Voordelen van een HR platform

Als eigenaar van je eigen bedrijf ben jij waarschijnlijk dagelijks bezig met het managen van al je personeel. En dat doe je dan naast alle andere taken, naast dat je je focust op het product of de service die jouw bedrijf levert. Alle zaken rondom het personeel nemen aardig veel tijd in beslag, tijd die je eigenlijk beter zou kunnen steken in het verder ontwikkelen van jouw product of service. Enerzijds heb je de procedures van sollicitatie, promotie en ontslag en anderzijds moet je ook nog denken aan de salarissen, de personeelsadministratie en de salarisadministratie. Wanneer je bedrijf de laatste tijd hard gegroeid is, is het misschien nu wel eens tijd om na te gaan denken over het inhuren van een HR adviesbureau, dat is echt een grote aanrader.

 

Als je een HR bureau inhuurt, dan zijn er een aantal HR adviseurs die jouw bedrijf gaan helpen, maar je krijgt ook toegang tot alle software van dat HR bureau. Die software kan een heel groot voordeel en gemak zijn. Met die software krijg jij je eigen HR platform en daarmee kan je al je gebruikersbeheer op slechts één plek beheren. Zo krijg je een beter overzicht van al je medewerkers, je financiën en nog veel meer. Een veel gekozen HR platform is de Raet Youforce, dit is eigenlijk het complete pakket.

 

Er zitten heel veel voordelen verbonden aan het systeem van Youforce. Ten eerste zorgt het er voor dat je je HR-taken allemaal centraal kan bekijken en regelen. Niks verschillende platforms en verschillende wachtwoorden, gewoon alles op één plaats! Daarnaast kan je ook financiële pakketten aan de HR software van Youforce koppelen, op leehnavasor die manier kan je op Youforce ook alle salarisadministratie Raet zien en beheren. Tot slot heb je altijd en overal toegang tot het HR platform Youforce, als je thuis werkt dan kan je er via thuis in en als je op kantoor werkt bekijk je alles vanuit kantoor.

https://www.cbbs.nl/