Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Structuur in een bedrijf door een telefoonservice

Beschikt u niet over een eigen receptie of heeft u niet de tijd om alle telefoontjes op te nemen? Maak dan gebruik van een telefoonservice. Een telefoonservice zorgt er voor dat bedrijven beschikbaar zijn voor hun klanten gedurende de dag. Dit voorkomt dat klanten het antwoordapparaat moeten inspreken en dat er achterliggend werk ontstaat.

Veel kleine bedrijven beschikken nog niet over een telefoniste binnen hun organisatie. Een telefoonservice  kan dan goed van pas komen. Zij zorgen ervoor dat de telefoon worden opgenomen en afgehandeld. Het bedrijf Bizziphone kan bedrijven helpen hiermee. Zij wijzen een externe telefoniste aan voor bedrijven, dit zorgt voor een vertrouwd gevoel. De telefoniste zorgt ervoor dat ze voldoende informatie over het bedrijf beschikt, zodat zij de klanten goed ter woord kan staan. De telefonistes van Bizziphone hebben minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke functie. Een telefoonservice kan er voor zorgen dat bedrijven meer rust en structuur in het bedrijf hebben. Werknemers hebben tijd voor hun taken en worden niet elke keer gestoord door telefoontjes.

 De klanten worden op een professionele en respectvolle manier geholpen. Het professioneel openen van de telefoon is zeer belangrijk binnen een organisatie. Vaak is dit ook de eerste indruk van de klanten, ook al zien ze de telefoniste niet persoonlijk. Het correct opnemen van de telefoon kan dus ook bijdragen aan de imago van het bedrijf. Als werknemers haastig en onprofessioneel opnemen kan dit voor veel irritatie en onduidelijkheid zorgen bij een klant. Dit willen bedrijven natuurlijk voorkomen.

Een telefoonservice hoeft niet alleen maar ingeschakeld te worden als een bedrijf niet over een receptie beschikt. Het kan ook gebruikt worden voor bedrijven die wel over een receptie beschikken maar het vaak gewoon te druk hebben. Een telefoonservice kan er voor zorgen dat zij de receptionistes een handje helpen en kunnen telefoontjes ook doorverbinden naar de juiste afdeling. Meer informatie over een telefoonservice kunt u bekijken op de website van Bizziphone: www.bizziphone.com

http://www.bizziphone.com/