Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Vollere lippen door een fillerbehandeling

Tegenwoordig zijn volle lippen niet meer weg te denken, veel vrouwen gebruiken verschillende tips en tricks om vollere lippen te krijgen. De trend is vooral uit Amerika overgewaaid, waar veel celebraties een plastische ingreep hebben gehad voor vollere lippen, hierbij kunnen we denken aan Kylie jenner. Wetenschappelijk is bewezen dat vollere lippen meer sensualiteit uitstralen en aantrekkelijker wordt bevonden door de andere sekse.

Niet iedereen is gezegend met volle en grote lippen, daarom zijn er tegenwoordig veel verschillende trucjes op het internet verschenen. Vrouwen gebruiken tegenwoordig heel vaak lipgloss omdat de glans ervoor zorgt dat de lippen er voller en groter uitzien. Ook wordt Tintelende lipgloss gebruikt, dit heeft het zelfde effect als pepermuntolie op je lippen. Het zwelt tijdelijk op waardoor je lippen dikker worden. Er zijn dus veel verschillende trucjes om je lippen te vergoten. Maar deze trucs zorgen er niet voor dat de lippen voller blijven. Zodra de lipproducten er van af zijn, zijn de lippen weer op eigen grote. Veel mensen zijn onzeker door hun kleine lippen. Maar gelukkig zijn er genoeg manieren om vollere lippen te krijgen.

Het is mogelijk om vollere lippen te krijgen door een botox of filler behandeling. Dit is ook een ingreep die bij de 30 plussers populair is. Dit is omdat hun huid verslapt en zo kunnen de lippen er anders uit zien. Een filler kan plaatselijk worden toegediend en daardoor bijvoorbeeld je mondhoeken weer rechter trekken, de rimpeltjes in en rond je lippen verzachten.

Er zijn verschillende soorten fillers om volle lippen te krijgen. Met de juiste filler kan je de gewenste resultaat krijgen. Bij de kliniek van Faceland krijg je een chirurg aangewezen die je hierbij kan adviseren en informeren. Er wordt samen gekeken wat het beste staat bij je eigen gezichtsvorm. Meer informatie over vollere lippen en de ingreep hiervan? Bekijk dan eens de website www.faceland.nl

http://www.faceland.nl/