Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Je lippen mooi laten opvullen

Het is niet iets waar iedereen mee gezegend is: een volle mond met mooie lippen. Gelukkig is dit dus wel iets waar we de natuur zeker een handje mee kunnen helpen. En het fijne is dat daarvoor ook nog eens geen enorme ingrepen voor nodig zijn. Zo heb je wel de resultaten maar niet de enorme ingrepen waar je weken van bij moet komen.

Een voorbeeld van die ingrepen is bijvoorbeeld het lippen opspuiten. Dit is een behandeling die wordt uitgevoerd met behulp van fillers. Waarschijnlijk heb je weleens van die term gehoord, want het is tegenwoordig een de meest uitgevoerde ingrepen die bij de cosmetisch arts worden uitgevoerd. Eigenlijk is fillers lippen een soort verzamelende term die wordt gebruikt voor het aanduiden van allerlei soorten fillers die worden ingezet om deze ingreep uit te voeren. Het verschilt namelijk ook welke ingreep er wordt uitgevoerd, welke fillers er worden gebruikt. Zelfs voor eenzelfde ingreep, worden soms andere fillers gebruikt. Bij het vullen van de lippen wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar wat de wensen van de patiënt zijn om zo het gewenste resultaat te bereiken. De een zal bijvoorbeeld een dramatischer resultaat willen dan de andere en met zoveel verschillende soorten fillers is dat gelukkig allemaal goed mogelijk.

Ook voor andere delen van het gezicht kunnen fillers worden ingezet. De neuslippenplooi, de plooi die van de neus naar de lippen loopt, kan bijvoorbeeld ook heel goed worden behandeld met fillers. Ook deuken en andere imperfecties in de kin kunnen goed worden behandeld met fillers. Het resultaat van fillers is niet permanent maar voor veel mensen is dat juist een voordeel. Het geeft mensen ook bedenktijd en bovendien is het een weinig ingrijpende en veilige ingreep die voor veel mensen en voor veel wensen erg geschikt is. Het resultaat houdt ongeveer een jaar.

http://injectableklinieken.nl