Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

De kwaliteit van leven opwaarderen door mindfulness

Je bent moe, uitgeput, je levenslust kwijt. Of je vraagt je af of dit het nu is; altijd maar hard werken en nergens meer lol aan beleven. Misschien ontwikkel je onverklaarbare angsten of lichamelijk ongemakken. Stress is uitermate slecht voor onze gezondheid. Kortdurende stress hoort bij het leven, het houdt ons alert en het stelt ons in staat om te excelleren wanneer dat nodig is. Maar aanhoudende stress veroorzaakt ziektes, met name auto-immuunziektes en die zijn naar om te hebben. Dus heb je het gevoel dat spanning of voortdurende werkdruk zijn tol begint te eisen? Zorg dan dat je iets doet om dat te keren. Te laat is te laat dus je er maar beter bijtijds bij zijn. 

Breng verandering in je leven

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je een verandering brengt in het vaste stramien dat averechts werkt. Een van de mogelijkheden wil ik in deze blog bespreken. Het is laagdrempelig en heeft zijn effectiviteit ruimschoots bewezen, namelijk mindfulness. Met mindfulness leer je weer terug te gaan naar het moment. Leven in het nu door je aandacht te richten. Met je aandacht zijn bij datgene wat je op dat moment doet. Niet meer vooruit denken aan je volgende taak, niet bezig zijn met morgen of volgende week op momenten dat dat absoluut niet nodig is.

De training mindfulness in vogelvlucht

Mindfulness volg je over het algemeen in 8 weken met een trainingsgroep. Je leert dus niet alleen van jezelf maar ook van je medecursisten. Training mindfulness Deventer werkt met diverse groepen. Na een intakegesprek wordt bekeken waar jij in past. En waanneer er iets anders nodig is zal je dat ook eerlijk verteld worden. Mindfulness Deventer weet uit ervaring dat veel mensen enorm geholpen zijn met een training. Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met mindfulness Deventer.

https://www.tanneverhulst.nl