Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Hijama Den Haag van Hijamadokter

Hijama Den Haag van Hijamadokter helpt u graag met alternatiefe geneeswijze van een oud Chinees medicijn dat ook door de Egyptenaren werd gebruikt. Het stimuleert de levensenergie in het lichaam via de meridianen. Hijama cupping zijn vaak gemaakt van glas, plastic of bamboe. De cup heeft een gekrulde rand om te zorgen voor stevig huidcontact en het vasthouden van de gecreëerde onderdruk. Er wordt olie op de huid van de patiënt aangebracht voordat de behandeling begint om te helpen bij het glijden van de cups tijdens de therapie. Het is een veilige, traditionele behandeling die helpt bij het sneller oplossen van chronische spierstijfheid en spierpijn dan alleen massagetherapie.

Om een vacuüm te creëren bij Hijama Cupping, wordt een in alcohol gedrenkte doek verbrand en in de beker geplaatst. De cups worden dan onmiddellijk op de mediaanlijnen (te vinden op de rug van de patiënt) of op een andere therapeutische plek op het lichaam van de patiënt geplaatst. Door de zuigkracht trekt de cup de huid erin. De resulterende zuigkracht dwingt bloed van diep in het lichaam naar de oppervlakte. Genezing vindt plaats als gevolg van een verbeterde bloed- en energiestroom. Hijama cupping wordt meestal toegediend in groepen van vier, zes of tien kopjes. De cups blijven vaak 5 tot 20 minuten op hun plaats. Mensen wenden zich steeds meer tot cupping om chronische spierpijn te verlichten. Hijama cupping kan worden gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan ziekten.

In een tijd waarin iedereen zijn lichaam aan het ontgiften is om van het afval af te komen, bereikt Hijama, schokkend genoeg, hetzelfde. Verschillende factoren, zoals een slechte bloedcirculatie in onze aderen, kunnen leiden tot de ophoping van ziektekiemen en gifstoffen, wat ernstige gevolgen kan hebben voor het lichaam. Hijama cupping kan helpen bij het verwijderen van al het onzuivere bloed uit het lichaam, waardoor het lichaam vrij is van gifstoffen en bacteriën en veilig is voor ziekte. Dat is de reden waarom, na het ontvangen van Hijama cupping, patiënten doorgaans wordt geadviseerd om veel water te drinken om eventuele resterende verontreinigende stoffen in hun lichaam uit te spoelen.