Praktijkardi
Image default
Gezondheid

Wat is Rug Medisch Centrum?

Rug Medisch Centrum is een gespecialiseerde chiropractische kliniek in Nootdorp, Nederland. Ons team van hoogopgeleide en ervaren artsen en therapeuten biedt uitgebreide, gespecialiseerde behandeling aan patiënten van alle leeftijden die lijden aan aandoeningen van de wervelkolom, zoals hoofdpijn, nek- en rugpijn. Wij hanteren een holistische benadering van elk geval dat wij behandelen, waarbij traditionele chiropractische technieken worden gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen in de medische zorg.

Onze werkwijze

Bij Rug Medisch Centrum gebruiken wij zachte aanpassingen aan de wervelkolom en de zachte weefsels van het lichaam om pijn te verlichten, functie te verbeteren en genezing te bevorderen. Ons team hanteert een patiëntgerichte aanpak die de behandelingen afstemt op de individuele behoeften. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat elke patiënt zo snel mogelijk zijn normale activiteiten kan hervatten.

Uw levensstijl verbeteren

Naast effectieve behandelingen voor bestaande wervelkolomproblemen richt ons team zich ook op preventieve maatregelen. Wij stimuleren goede houdingsgewoonten en een actieve levensstijl voor al onze patiënten – ongeacht hun leeftijd – om toekomstige problemen met de wervelkolom te helpen voorkomen.

Als u last heeft van nek- of rugpijn, hoofdpijn of andere gerelateerde problemen, neem dan vandaag nog contact op met Rug Medisch Centrum voor een afspraak met een van onze ervaren specialisten. Ons doel is altijd de best mogelijke zorg te bieden, zodat u zo snel en veilig mogelijk weer op de been bent!

Heb ik een verwijzing van de arts nodig?

Nee, u hebt geen verwijzing van een arts nodig om onze kliniek te bezoeken. Wij verwelkomen walk-ins en bieden indien mogelijk afspraken op dezelfde dag. Om het proces sneller te laten verlopen, raden wij u aan uw medisch dossier mee te nemen naar uw eerste afspraak, zodat ons team uw aandoening nauwkeuriger kan beoordelen.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te helpen bij het verlichten van pijn en ongemak! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.