Praktijkardi
Image default
Dienstverlening

Een goede stomerij voor uw kleding in Amsterdam

Zoekt u naar een bedrijf waar u uw kledij kunt laten wassen en stomen in Oost-Amsterdam? Dan zit u bij deze stomerij in Amsterdam goed. Pamba Textielreiniging garandeert u dat uw bedrijfskleding in goede handen is en dat deze alle kwaliteit behoudt. Dit familiebedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring. Zij hebben de nodige expertise opgebouwd. Ze hechten grote waarde aan persoonlijk contact en betrokkenheid bij de klanten. Tevens kunt u bij deze stomerij in Amsterdam vertrouwen op de altijd goede service.

Al uw kleding grondig laten reinigen door deze expert

Als stomerij voor bedrijven in Amsterdam heeft Pamba Textielreiniging jarenlange ervaring op het gebied van KWL-reiniging. Hiermee zijn ze één van de weinige in Amsterdam. Bij het reinigen met deze reinigingsvloeistof wordt geen chloor gebruikt. Ook zorgt het voor een beter kleurresultaat en minder slijtage. Bij de reiniging met KWL wordt onder andere het koelwater opgevangen en volledig hergebruikt in onze wasserij. Pamba Textielreiniging is tevens een stomerij in Amsterdam die voorzien is van alle apparatuur die een stomerij nodig heeft om het werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Ze hebben diverse bedrijven al bediend en altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding geleverd. Tevens doen ze diverse werkzaamheden. Uiteraard wassen ze uw kleding, maar ook stomen, reinigen en netjes opvouwen, zodat u uw bedrijfskleding netjes mee naar huis krijgt. Het is dus een ware specialist.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Heeft u bedrijfskleding die gereinigd moet worden en wil je dit graag door een expert laten doen? Ga dan naar de stomerij in Amsterdam, deze biedt alles wat u nodig heeft en zorgt ervoor dat uw kleding zo goed als nieuw is. U contacteert deze mensen via de contactgegevens op de website en u kunt natuurlijk ook gewoon bij hen langs om uw kleding af te geven. Zij helpen u graag.