Praktijkardi
Image default
Electronica en Computers

Life Cycle Costing berekenen wordt eenvoudiger dankzij dit programma

Door in de beginfase van je bouwproject een overzicht van de levensduurkosten te creëren, weet je zeker dat je op alles voorbereid bent en later geen problemen ondervindt. Maar daarvoor dien je dus wel rekening te houden met de richtlijnen van alle betrokken disciplines. Het is logisch dat je niet overal van op de hoogte bent, dus laat Life Cycle Vision het werk voor je doen. Dit programma is ontworpen op basis van de laatste kosteninformatie van alle partijen. Zo krijg je binnen vier stappen een zeer exact beeld van de Life Cycle Costing.

Je maakt integraal bouwen makkelijker met deze software

Als je gaat bouwen, dien je rekening te houden met vele eisen en richtlijnen om toekomstige problemen te voorkomen. Je moet bijvoorbeeld duurzaamheid in acht nemen en aan andere strenge eisen voldoen. Daarnaast wil je economisch uiteraard de juiste keuze maken. Deze tool neemt alle relevante factoren in acht. Op basis van de huidige richtlijnen en de variabelen die jij invult, berekent dit programma de Life Cycle Costing. Die gegevens kun je gebruiken om verschillende opties te vergelijken en te bekijken welke op de meeste vlakken het meest wenselijk is. Je kunt bijvoorbeeld al het gemiddelde energieverbruik per uur over een jaar berekenen. Daarnaast krijg je inzicht in verschillende installaties, zoals sanitair en werkbouwkundig. Deze app kun je tijdens iedere fase gebruiken, maar het is uiteraard aan te raden om de levensduurkosten zo vroeg mogelijk te berekenen om onderbouwde keuzes te maken. Gebruik deze tool voor een accurate schatting van de installatiekosten.

Gebruik deze ISSO-gecertificeerde app

Life Cycle Vision is de ideale software om Life Cycle Costing mee te berekenen. De kosteninformatie in deze app is compleet en accuraat, waardoor je een realistisch kostenoverzicht van het bouwproject krijgt. Op die manier kun je verschillende opties vergelijken om de verstandigste keuze te maken. Download de demo en ervaar het gemak van dit programma om de levensduurkosten te berekenen.