Praktijkardi
Image default
Dienstverlening

De simpele SMS service van Vcare

Bereik meer met de simpele SMS service van Vcare

Met Vcare Connect kunt u SMS berichten versturen naar alle providers. Dit kan worden gebruikt in webapplicaties voor zowel particulier als zakelijk. Slimme zakelijke toepassingen kunnen onder andere zijn het bevestigen van reserveren, eenmalige wachtwoorden of klanten op de hoogte houden van hun bestellen. De SMS service is een geweldige aanvulling omdat het breed toepasbaar is, het werkt voor iedere mobiele telefoon en er is geen afhankelijkheid van een externe app zoals whatsapp of telegram. Ook is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere sms berichten te sturen naar meerdere telefoonnummers. En dit allemaal kan super eenvoudig vanaf de computer.

Afspraak herinneringen via SMS

Een groot probleem in de zorg is dat patiënten soms niet opkomen dagen. We noemen dat een ‘noshow’. Om dit te minimaliseren kunnen SMS berichten worden verstuurd ter herinnering van de afspraak. In de meeste gevallen vergeten mensen het simpelweg om de afspraak in hun agenda te zetten. Met een SMS herinnering voorkom je dit probleem grotendeels. Vcare SMS service is verbonden met alle grote providers zodat onze SMS berichten snel verzonden en ontvangen op het mobiele toestel van de afzender zoals u dag gewend bent.

Nieuw VoIP nummer aanvragen

Ook kan Vcare uw bedrijf ondersteunen in het vrijgeven van nieuwe VoIP telefoonnummers mét behoud van uw huidige telefoonnummer indien nodig. Het is maar net wat u wenst. De voordelen zijn natuurlijk wel enorm zoals vele malen voordeliger bellen naar binnen- en buitenland, voordeligere starttarieven en managed telefoonbeheer zodat u altijd in controle blijft over de kosten. Een VoIP telefoonnummer geeft tevens de mogelijkheid om diverse diensten onder te brengen onder één abonnement. Vanuit Vcare connect kunnen alle VoIP nummers beheerd worden met het bijbehorende VoIP account. Ook het aanvragen van een nieuwe nummer is zelf te regelen. Met een VoIP-nummer belt u voor een scherp tarief en is het mogelijk om meerdere gesprekken tegelijkertijd te voeren.

Wereldwijd bellen met een VoIP trunk

Belt uw organisatie veel met klanten of leveranciers uit het buitenland? Dan is een VoIP trunk een ideale toevoeging. Met een VoIP trunk kunt u voordelig wereldwijd bellen tegen extra scherpe tarieven. Een SIP trunk of VoIP trunk maakt het mogelijk dat uw eigen telefooncentrale in verbinding staat met ons netwerk. Hiermee wordt eigen VoIP-telefooncentrale gecreëerd. Iedere IP centrale kan gebruikt worden in combinatie met VoIP van Vcare.

Meer tijd voor hulp bij langdurige zorg

Vcare is juist gespecialiseerd in het bieden van zeer betrouwbare en veilige bereikbaarheidsoplossingen voor grotere organisaties ( denk aan langdurige zorg ) met meerdere locaties en verschillende afdelingen. Ook is ons telefonieplatform uitermate geschikt voor diverse zorgprofessionals die graag vanuit één centraal ingerichte communicatieomgeving willen werken. Dit maakt het mogelijk dat u zowel voor cliënten als externe partijen als ook collega’s uitstekend bereikbaar bent.

https://www.vcareconnect.nl/