Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Wietzaden in grotere aantallen kopen

Wanneer je van plan bent om meerdere plantjes te kweken, dan is het een goed idee om meerdere zaadjes in je bezit te hebben. Sommige mensen bestellen nog steeds stekjes, maar het is veel gemakkelijker en sneller om met zaadjes te werken.

Het kopen en bewaren van zaadjes is helemaal legaal. Dat alleen is reden genoeg om liever voor zaadjes te kiezen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om ze online te kopen. Gemakkelijker kan dus niet. Er zijn genoeg webwinkels die wietzaadjes te koop aanbieden. Tinyseeds.nl is daar één van.

Tiny Seeds heeft bijna 45 verschillende soorten zaadjes te koop. Allemaal komen ze met een foto, beschrijving en informatie over de HTC gehalte en het effect dat het creëert. Je weet dus precies wat je van elk plant kunt verwachten. Je kunt ook meteen lezen wat de HTC gehalte van elk plant is, na hoe lang ze bloeien en of je ze binnen of juist buiten moet plaatsen. Je kunt ook in bulk de zaadjes kopen. Zo ben je dan een tijdje zoet en hoef je niet telkens online te gaan om zaadjes te bestellen. Je kunt dan planten wanneer je maar wilt.

Tiny Seeds heeft jarenlang ervaring kunnen opdoen in de cannabisindustrie. Bij hun kun je dus niets anders dan kwaliteitsproducten verwachten. Als je vragen hebt, dan kun je die gerust via de chatbox stellen.