Definitief ontharen

Definitief ontharen voor een definitief glad resultaat

Voor zowel mannen als vrouwen is haargroei op plekken waar ze dit niet willen een veelvoorkomend probleem. Scheren, waxen, harsen, epileren, het kost niet alleen veel tijd, het is ook nog eens pijnlijk en je huid heeft er behoorlijk onder te lijden. Gelukkig is er een oplossing waardoor een geïrriteerde huid en ingegroeide haartjes voorgoed verleden tijd zijn, dat is: Definitieve ontharing door laserbehandelingen.

Hoe werkt het definitief ontharen?

Door middel van laserbehandelingen worden de haarzakjes die in de groeifase zitten, vernietigd. Al na een aantal behandelingen is de huid stralend, gezond en haarloos. Het definitief ontharen van lichaamsdelen is een professionele aangelegenheid en moet door hiervoor opgeleide specialisten uitgevoerd worden. Ook is het gebruik van de juiste medische apparatuur van groot belang. Je wilt ervan verzekerd zijn dat er goed met jouw huid wordt omgegaan.

Geschikt voor vrouwen én mannen

Laserbehandelingen kunnen op elk lichaamsdeel worden toegepast. Dit maakt permanent ontharen daarom geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een gladde buik, een stralend gezicht, een haarloze rug en/of benen: definitief ontharen is pijnloos en geeft snel een definitief, glad resultaat. Meer informatie over de laserbehandelingen vind je op www.sensitif.nl. Hier kun je ook direct een gratis consult boeken.

http://www.sensitif.nl/definitief-ontharen/