Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

IPL apparaat voor ontharen kopen voor in uw salon?

IPL apparaat voor ontharen kopen

Nooit meer scheren, waxen of epileren: definitief ontharen is helemaal in! Er zijn steeds meer mensen die hier geïnteresseerd in zijn en daarom is het als salonhouder slim om hierop in te spelen. Merkt u als salonhouder ook dat hier steeds meer vraag naar is? En wilt u daarom een IPL apparaat voor ontharen kopen voor in uw salon? In deze blog vertellen we u alles wat moet weten over het kopen van dit innovatieve apparaat.

Wat doet een IPL apparaat voor ontharen?

Met een IPL apparaat voor ontharen wordt in de haarfollikel de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel pijnloos en veilig wordt vernietigd. Als u op zoek bent naar zo’n apparaat dan raden we u aan om dit te kopen bij MedCos Skinsolutions. Dit bedrijf is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige apparatuur voor in de schoonheidssalon. Bij MedCos koopt u een IPL apparaat wat uitermate geschikt is voor definitief ontharen. Gemiddeld zijn 5 tot 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat optimaal te houden wordt ieder jaar een vervolgbehandeling geadviseerd.

Andere mogelijkheden

Het grote voordeel van het kopen van het IPL apparaat van MedCos Skinsolutions is dat u dit apparaat ook kunt gebruiken voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van couperose, huidverjonging en acne. Kortom: dit apparaat is een echte investering voor in uw salon, want u kunt hier erg veel mee doen.

IPL trainingen

Wilt u ook graag een IPL apparaat voor ontharen kopen? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van MedCos Skinsolutions. Als u een aankoop verricht dan kunt u via MedCos ook trainingen volgen zodat u als salonhouder precies weet hoe u het apparaat het beste kunt gebruiken. Heeft u nog vragen? Of heeft u advies op maat nodig? Dan staan de specialisten van dit bedrijf voor u klaar om u te helpen.

http://medcosskinsolutions.nl/