Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

FUE haarimplantatie methode

 

Een FUE haarimplantatie methode toepassen is erg verstandig als u een natuurlijk effect wilt creëren om haarverlies tegen te gaan. Global Hair kan u alles uitleggen over deze professionele FUE methode voor haartransplantatie. U kunt er uw kaalheid mee wegwerken, maar het is onder andere mogelijk om uw baardharen in aantal doen toenemen. En zo geldt dat ook voor uw wenkbrauwharen. Deze techniek kan in Belgische en Turkse haarklinieken worden toegepast door een gekwalificeerd haarchirurg die u een PRP plasmabehandeling na geeft.

Deze klinieken in Turkije en België kunnen dus enerzijds voor wenkbrauwtransplantatie zorgen en anderzijds voor baardhaartransplantatie. Iedereen kan daarom bij Globalhair.nl terecht om haren te laten transplanteren. Twijfelt u of wenst u meer te weten over het laten implanteren van haren? Dan kunt u contact opnemen met een consulent.

Professionele haartransplantatie

Als u graag een professionele haartransplantatie wilt laten uitvoeren dan raadt Globalhair.nl aan om dat te doen bij een erkend FUE haarkliniek in Turkije of België. De kwaliteit is vele malen hoger dan in andere landen en is daarom ten zeerste aan te raden. Kies voor FUE haarimplantatie door een Belgische of Turkse haarchirurg en u kunt de baard krijgen die u wilt, de wenkbrauwen naar wens voller laten maken en uw kaal wordende hoofd veranderen in een wilde haardos. Waar u ook een haarspecialist voor nodig hebt bij Global Hair vindt u de kliniek die u FUE haarimplantatie kan aanbieden die u wenst.

PRP plasmabehandeling

Nadat de FUE haarimplantatie methode is toegepast zal men een PRP plasmabehandeling geven. Deze behandeling bestaat uit een injectie met plasma uit uw eigen bloed. Hierdoor kan het haar dat is getransplanteerd naar uw wenkbrauwen of uw baard sneller groeien. Wilt u ook professionele FUE haartransplantatie laten doen in een Turkse of Belgische haarkliniek dan is het zaak dat u een consult aanvraagt bij Globalhair.nl. Hierna kunt u dan een haarimplantatie laten doen met een PRP nabehandeling.