Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Een tandarts voor de hele familie

Vroeger was het een ver-van-mijn-bedshow en zagen we enkel BV’s met verzorgde witte tanden. Maar tegenwoordig willen er steeds meer en meer mensen een stralende witte tandkleur. Er zijn verschillende redenen die zorgen voor een verkleurd laagje op het glazuur. Denk maar eens aan: frisdrank, koffie, thee, rode wijn, bessen, citrusvruchten en sigaretten.

Sommige van deze zijn zo’n dagelijkse rituelen geworden dat we er niet bij stilstaan hoeveel effect deze hebben op onze tandkleur.

Dentius is een gespecialiseerde tandarts groep met onder meer praktijken in Antwerpen, Gent en overige belangrijke gebieden in Vlaanderen. Bij de gespecialiseerde praktijk van Dentius kan u terecht voor het bleken van de tanden in Antwerpen. Met de nodige moderne apparaten en een tandartsenteam met een lange ervaring helpt Dentius  u het beste resultaat te bekomen met een op maat gemaakte behandeling zodat u weer vol zelfvertrouwen kan lachen!

Dentius, ook een kinderarts

Bij Dentius kunnen ook uw kinderen terecht voor een tandartsbezoekje want hier zijn vanaf heden ook ervaren kindertandarts. Dentius raadt ouders aan om met uw kind al vanaf jonge leeftijd naar de tandarts te gaan. Zo raken zij al wat vertrouwd met een tandarts omgeving. “Vroeg begonnen is half gewonnen!” Als de kinderen goed meewerken, krijgen zij van ons een klein cadeautje. Dit kan hen op een positieve manier stimuleren om nog eens een bezoekje te brengen aan de tandarts.

Vergeet niet dat het belangrijk is om -bij de doorbraak van de eerste melktandjes- ze 2 maal grondig te poetsen!

Naar een nieuwe tandarts overschakelen?

Tijdens een eerste bezoek brengt men steeds de mondgezondheid in kaart en tracht de tandarts in de mate van het mogelijke de meest dringende problemen te verhelpen. Bij meer omvangrijke problemen stelt de tandarts een stapsgewijze behandelplanning voor.Om u als patiënt zo goed mogelijk te kunnen behandelen is het belangrijk dat de tandartspraktijk op de hoogte is van uw gezondheidssituatie. Er wordt dan ook tijdens het eerste bezoek meestal gevraagd om ons in te lichten over eventuele medische problemen en de voorgeschreven medicatie.

Tandartsen adviseren één tot tweemaal per jaar het gebit te laten controleren, 90% van de urgenties kunnen immers voorkomen worden, indien de patiënt een strikte mondgezondheid aanhoudt.


http://dentius.be/nieuwzuid