Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Schuifpuien, dé ideale oplossing voor u in huis

Bent aan het overwegen om een schuifpui te laten plaatsen in uw huis? Weet u nog niet zeker wat voor soort schuifpui u wilt of wat de voordelen allemaal zijn? Dat is is ook niet uw dagelijkse bezigheid, maar wel die van Schipper Ede. Wij zijn de professionals als het gaat om advies geven over schuifpuien, dus wij helpen u graag!

Verschillende soorten Schuifpuien

Wist u dat er verschillende soorten schuifpuien bestaan en dat ze allemaal een ander uniek voordeel brengen aan uw huis? Het is niet erg dat u dit niet weet, daar zijn wij voor! Wij bieden een normale schuifpui en een aluminium schuifpui aan. Deze laten wij natuurlijk ook geheel kosteloos bij u monteren. Maar wat is nu het verschil tussen deze twee soorten? Het verschil ligt in het onderhouden van het product. Bij een aluminium schuifpui hoeft u niet meer bij te verven over de jaren heen. Een normale schuifpui moet u wel om de zoveel tijd verven. Het voordeel aan normale schuifpui is dat deze een warmere sfeer afgeeft als de andere. Maar iedereen heeft zo’n zijn smaken.

Over het bedrijf Schipper Ede

Schipper Ede is de specialist op het gebied van kozijnen, schuiframen en nog veel meer mooie producten voor in huis. Wij zijn als sinds 1959 een echt familiebedrijf. Van oude generaties tot de nieuwe generatie, wordt de bedrijfsnaam aan elkaar doorgegeven. Kwaliteit van service en producten vinden wij in ons bedrijf erg belangrijk. Daarom werken wij alleen maar met echte vakmensen die al meerdere jaren in de gebied actief zijn. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor u en uw product.

Vraag uw offerte vandaag nog aan!

Bent u benieuwd of Schipper Ede het product heeft wat u zoekt voor uw huis? Bekijk dan het gehele assortiment van Schipper Ede via de website. Daar vindt u ook meer informatie over de producten die wij aanbieden en kunt u daar een offerte aanvragen voor uw specifieke product. Wij beschikken ook van een showroom waar u terecht kan, om de producten in het echt te bewonderen. Daar kunt u ook professioneel advies vragen aan een van onze medewerkers.