Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

U bent van plan een rolstoel te kopen

Een rolstoel kopen kan best een lastige beslissing zijn. U wilt een afgewogen keuze maken tussen functionaliteit, kwaliteit en prijs. Kortom: de rolstoel die veilig is én het beste past bij uw situatie en levenswijze. Bent u op zoek naar een lichtgewicht rolstoel? Of wilt u een elektrische rolstoel kopen? Bij Scootmobiel Comfortabel slaagt u gegarandeerd. Zo is er een breed assortiment aan luxe elektrische rolstoelen of juist praktische opvouwbare varianten. Het ligt er maar net aan wat uw gebruikersdoel is. Wilt u een dagje uit en moet de rolstoel mee kunnen in de bus? Of gaat u op dagelijkse basis intensief gebruikmaken van de rolstoel? Niet alleen vindt u een uitgebreid aanbod met zowel nieuwe als gebruikte topmodellen, ook mag u verwachten dat we u de beste service bieden.

Welke rolstoel wilt u kopen?

Bij Scootmobiel Comfortabel kunt u onder andere terecht voor: lichtgewicht rolstoelen, standaard rolstoelen, Heavy Duty XXL rolstoelen en rolstoelen op maat. Wij bieden u A-klasse rolstoelen voor een uiterst scherpe prijs. Wij begrijpen dat een juiste rolstoel aanschaffen belangrijk is, daarom kunt u te allen tijde ons team benaderen voor een adviesgesprek. Onze rolstoelen zijn allemaal opvouwbaar en kunnen makkelijk mee genomen worden. De beensteunen kunnen allemaal versteld en verwijderd worden voor het vervoeren. De grote verschillen per rolstoel zitten in de opties in luxe, de grote van de wielen, het gewicht en de zitbreedtes en dieptes maar natuurlijk ook in de kwaliteit van de stoel. Natuurlijk bent u welkom om in de showroom het aanbod te komen bekijken. Vaak krijgt u dan een beter idee van de kwaliteit en het materiaal voor u de rolstoel gaat kopen. U krijgt passend advies van de specialisten en vanzelfsprekend mag u er gerust even in gaan zitten of een proefritje maken. Ondanks dat alle rolstoelen bij Scootmobiel Comfortabel goed zijn onderhouden, kan het altijd voorkomen dat u om wat voor reden dan ook onverhoopt stil komt te staan. Krijgt u pech onderweg? Heel vervelend! Maar gelukkig heeft Scootmobiel Comfortabel de pechhulp door heel Nederland. Op die manier heeft u ook na het verlaten van de showroom hulp achter de hand.

Dit zeggen onze klanten

Uw nieuwe rolstoel wordt binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u bezorgd en u betaalt gemakkelijk achteraf met AfterPay. Wilt u weten wat klanten van onze producten en service vinden? Lees dan onze klantervaringen zoals onder andere: “Na de koop van mijn nieuwe scootmobiel tevens een nieuwe rolstoel laten aanmeten door scootmobiel comfortabel. Ik was al bekend met de goede, fijne en snelle service dus vertrouwen was er al. De rolstoel moest worden aangemeten aangezien ik hele dagen gebruik ervan maak in verband met 2 geamputeerde benen. Wederom niets dan lof!!”, aldus N. Romein uit Veere. Of “Scherpe prijzen voor de rollator Gemino 60, duidelijke website en snel geleverd”, door J. Bras uit Ulicoten.