Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Je eigen waterpijp kopen, hoe begin je eraan?

Je rookt graag een waterpijp bij vrienden of je gaat al eens naar een shisha café, dan is het misschien iets voor jou om je eigen waterpijp te kopen? Maar een waterpijp bestellen, hoe begin je er dan aan?

De eerste stap is op zoek gaan naar een goede verkoopplaats. Je kan een winkel zoeken of ze online bestellen. Online bestellen is een slimme keuze, als beginner vindt je er makkelijk alles wat je nodig hebt voor je eerste waterpijp en de ervaren liefhebbers kunnen er nieuwtjes en speciaalheden vinden.

De tweede stap, uitzoeken welke waterpijp bij je past. Zo zijn er traditionele Egyptische en Turkse waterpijpen, maar ook moderne. Meestal kan je zelf de kleur, de kop en de slang kiezen en of je twee of vier slangen wil. Hier is het belangrijk zelf wat opzoekwerk te doen want er is veel variatie. Enkele voorbeelden van merken zijn: El Nefes (wereldberoemd merk en echte verzamelattributen, specialisten vinden het één van de beste kwaliteit van waterpijpen ter wereld) en Aladin (goede prijs/kwaliteit verhouding, machinaal gemaakt in Egypte).

Als derde stap kies je welke tabak je wil bestellen. Waterpijp tabak bestaat in verschillende soorten met een grote variatie van smaken. Zo is er fruittabak, die bestaat in een groot assortiment aan fruitsmaken waar iedereen zijn favoriet in kan vinden. Er zijn klassiekers als appel, aardbei en bosbes, maar ook cola en kauwgom. Daarnaast is er ook herbal tabak, deze geeft dikke rookwolken en extra veel smaak. Ook hier zijn er veel verschillende smaken verkrijgbaar en ook “ice cold” versies die je een verfrissende wolk laten inhaleren.

De vierde en laatste stap: benodigdheden en extra accesoires. Vergeet zeker niet om kolen te bestellen om je waterpijp aan te maken, deze zijn nog essentieel om te kunnen roken. Ook is het aangeraden meerdere slangen te hebben voor verschillende smaaksoorten, de smaak blijft namelijk wat in de slang hangen. Dan zijn er ook extra accessoires, zo kan je extra mondstukjes, een prikker voor je aluminiumfolie en een kolentangetje bestellen.

https://premium-hookahs.nl