Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Een zorgchalet toen mijn vader overleed

Het zorgchalet kopen bij Wernsen kwam ter sprake toen mijn vader overleed en mijn moeder alleen kwam te staan. En tegelijkertijd de gedachte dat mijn man en ik het huis van mijn moeder zouden kopen. Het is mijn ouderlijk huis. Het huis waar ik ben geboren en opgegroeid. Gelukkig vond mijn man het prima. We zaten zelf gehuurd. Nog voor het overlijden van mijn vader, speelden we al met de gedachte om een huisje te kopen. Ik had in die tijd niet kunnen bedenken dat ik op zo’n korte tijd mijn vader zou verliezen, mijn ouderlijk huis zou kopen en een zorgchalet voor mijn moeder in de achtertuin zou hebben. Mijn moeder was ontroerd toen we haar vertelden van ons plan. Natuurlijk omdat ik dan toch dicht bij haar zou zijn als ze me nodig had. Maar dat ze dan niet zo op ons lip zou zitten. Met ons vijven, mijn man en ik en onze twee kinderen en mijn moeder, samen in één huis. Dat zou betekenen dat mijn moeder een klein slaapkamertje zou betrekken en de hele dag in ons gezin zou vertoeven. Voor haar niet fijn dat ze haar eigen dingen niet kan doen, zolang als dat kan. Voor ons niet fijn om nooit met ons gezin alleen te kunnen zijn.

Zo werd de gedachte van een zorgchalet geboren. Onze zoektocht naar een goede bouwer van ons zorgchalet werd al snel beloond. Na diverse gesprekken met uiteenlopende bouwers hebben mijn man en ik samen met mijn moeder besloten om met Mantelzorg Wernsen in zee te gaan.

Waarom wij kozen voor een zorgchalet van Mantelzorg Wernsen?

Het zorgchalet kon volledig op maat worden gemaakt. Mantelzorg Wernsen is erg flexibel ingesteld. Ze begrepen heel goed dat er tijdens de montage nog aanpassingen kunnen worden gewenst. Dat was nooit een probleem voor ze. De laatste jaren wil ik voor mijn moeder zo aangenaam mogelijk maken. Zo kozen wij voor haar bijvoorbeeld voor een airco in de woonruimte maar ook op haar slaapkamer, goede buitenverlichting in de tuin, extra stopcontacten. De zorgchalets die Mantelzorg Wernsen ons kon laten zien, zagen er stuk voor stuk heel mooi uit. Kwalitatief een hoogstandje. Tijdens onze eerste gesprekken over het eventueel laten bouwen van een zorgchalet werd er al uitstekend met ons meegedacht. Ze luisterden goed naar onze wensen.

Het zorgchalet bevalt uitstekend

Het zorgchalet is sinds twee weken helemaal af. We zijn allemaal uiterst tevreden over de gang van zaken en natuurlijk over het zorgchalet. Mantelzorg Wernsen zullen wij iedereen van harte aanraden voor het bouwen én plaatsen van een zorgchalet.