Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Een ooglidcorrectie om niet bang voor te zijn

Een ooglidcorrectie vond ik in eerste instantie als een erg grote stap klinken. Ik wist niet goed wat me nu echt te wachten stond, maar wel dat een ooglidcorrectie echt noodzakelijk was voor mij. Toen ik een beetje op internet ben gaan kijken naar informatie over ooglidcorrecties, kwam ik al snel terecht op de site van Ooglift. Hun site stond echt bomvol allerlei handige informatie over de ooglidcorrectie. Daarnaast was ik ook op zoek naar een aanbieder van ooglidcorrecties waarbij ik de ingreep kon ondergaan. Ik las op de site van Ooglift dat zij een van de meest ervaren chirurgen van Nederland hadden. Dit vond ik een erg fijn idee, omdat deze chirurg hierdoor precies wist wat hij moest doen. Daarnaast was de kliniek van Ooglift erg makkelijk te bereiken. Zij zijn namelijk gevestigd in Maarssen, een erg centrale plek in ons land. Ga naar de website www.ooglift.nl voor meer informatie over een ooglidcorrectie.

 

Geen enge ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie zelf was echt helemaal niet eng. Ik was natuurlijk wel een beetje zenuwachtig maar dat hoort erbij. Ooglift heeft mij zeer goed voorbereid op de ingreep door steeds precies te vertellen wat er zou gebeuren. Zo wist ik precies waar ik aan toe was en hoefde ik niet bang te zijn dat het ergens mis zou gaan. Ik heb geen moment spijt gehad van de correctie en ben erg te spreken over het resultaat. Mijn hangende oogleden zijn op een goede manier weggewerkt en het enige dat ik kan zeggen, is dat ik veel eerder een ooglidcorrectie bij Ooglift had moeten ondergaan. Ik heb eigenlijk helemaal geen last gehad van bijwerkingen na de operatie, hier heb ik wel voorlichting over gekregen. Sommige mensen ervaren namelijk wel bijwerkingen en zo wist je dan precies wat je moest doen.

 

Erg te spreken over de goede service

De correctie duurde ongeveer 45 minuten, ik vond dit erg meevallen en had verwacht dat het langer zou duren. Al met al ben ik zeer te spreken over de goede service van Ooglift. Ik heb absoluut geen spijt van mijn behandeling en had deze echt eerder gewild. Dankzij Ooglift ben ik een stuk minder onzeker en zit ik veel beter in mijn vel!