Praktijkardi
Image default
Sport

Wat is een pre workout – Alles wat je moet weten

 

Veel sporters gebruiken hedendaags een pre workout als energie-boost voor hun workout. Maar wat is het nou eigenlijk? En wat zijn de bijhorende effecten van een pre workout? In dit artikel zou ik je alles toelichten over het supplement pre workout. Ook zal ik je 1 van de betere pre workouts van de markt laten zien van het bedrijf Sterrenstof.

Pre workout verstaan we als een drankje in poedervorm dat ons lichaam voorziet van energie, focus en meer uithoudingsvermogen tijdens het trainen.  Over het algemeen zijn de ingrediënten in pre workouts redelijk hetzelfde. Het verschil zit het in de hoeveelheid van bepaalde ingrediënten, de substantie en kwaliteit van de poeder. Effecten die merkbaar zijn na een dosering van de pre workout zijn: tot wel 40% meer energie, meer uithoudingsvermogen, betere focus, verbeterde transprot van je voedingsstoffen, toename van de vetverbranding en een lichte stijging van je lichaamstemperatuur.

Deze effecten zorgen met zijn alle voor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen binnen het lichaam. Maar ook je afvalstoffen worden beter worden vervoerd. Dit kan je spierverzuring tegengaan waardoor je toch net die extra herhaling vol kan houden. Al met al best fijn voor een goede en intensieve workout.

Een nadeel van de vele pre workouts online is dat het aangeboden wordt in smaken die niet iedereen lekker vindt. Of de smaak is op het etiket heel anders dan dat hij daadwerkelijk smaakt. Sterrenstof daarentegen heeft hier echt op gelet tijdens hun productie. Zij probeerden echt de beste smaak na te streven en dat is ze goed gelukt. Inmiddels zijn er duizenden tevreden mensen die gebruik maken van de Pre workout van Sterrenstof. Je vindt op de site van Sterrenstof veel positieve reviews over de pre workout. Zowel de werking als de smaak wordt als zeer positief ervaren.

Het fijn aan de Pre workout van Sterrenstof is ook dat iedereen het kan gebruiken voor zijn of haar sport. Zo gebruiken klanten van Sterrenstof het ook voor wielrennen, hardlopen en bijvoorbeeld mountainbiken. De grootste groep is echter wel krachtsport maar het is dus zeker mogelijk voor meerdere sporten.