Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Waarom je je gewenste lichaam niet krijgt

Een sportschool abonnement van een jaar, eiwit shakes, vitaminen en mineralen en aminozuren. Je zorgt ervoor dat je het allemaal binnen krijgt maar het lijkt gewoon moeilijk om in gewicht aan te komen. Hoe komt dat? Waarom is het voor sommige mensen makkelijker om gespierd en slank te worden dan voor anderen? Het lijkt niet eerlijk en misschien is het dat ook niet. In dit artikel ga ik met jullie kijken wat de oorzaken en oplossingen kunnen zijn. 

Als eerst kan het liggen aan je lichaamsbouw. We onderscheiden drie soorten lichamen: Mesomorphen, endomorphen en ectomorpen. De endomorphen zijn mensen die het moeilijk vinden om af te vallen omdat ze een grof lichaam hebben. Het lichaam is vaak vetter en niet gedefinieerd, maar daar in tegen ontzettend sterk.

Je hormonale stelsel kan in de war zijn. Dit komt bij vrouwen vaker voor dan bij mannen. Dit komt omdat veel vrouwen aan de anticonceptie pil zitten. Deze pil zorgt ervoor dat je hormonale stelsel veranderd en dit brengt gevolgen met zich mee. Je ziet vaak dat vrouwen aankomen en een milde of ernstige vorm krijgen als ze beginnen met de anticonceptie pil. 

Hiernaast kan het zijn dat je toch niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Een dieet is de sleutel. Kijk of je genoeg stoffen binnen krijgt en je niet perongeluk toch teveel suikers binnenkrijgt. Mocht dit allemaal niet lukken dan kan je een waist trainer kopen. Deze band zorgt ervoor dat je afvalt. Nu is niet het afvallen bij iedere vrouw het probleem. Sommigen willen juist aankomen en een vollere kont krijgen. Dit kan ook een reden zijn om naar de sportschool te gaan en in dat geval moet je een heleboel squats en lunshes doen. Om het te versterken kan je een booty lifter gebruiken. Dit broekje geeft jou de kont die je altijd al gewild hebt.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/