Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Moeite met de liefde?

Liefde is een ding waar we allemaal opzoek naar zijn. Al vanaf een jonge leeftijd doen we dat. In groep 1 hand in hand lopen met een klasgenootje en je eerste kus op de wang van iemand anders dan je ouders. Ik denk dat iedereen op de basisschool wel een ‘relatie’ heeft gehad die nu heel erg beschamend is.

Ook als tiener ben je bezig met liefde. Je eerste kus, je eerste echte relatie en misschien ook wel meer dan dat. Je begint met experimenteren met liefde en komt achter dingen die misschien wel grote taboe zijn. Vele mensen dromen van een relatie die begint tijdens de tienerjaren en nooit over gaat.

Wanneer je echter in zo’n lange relatie zit, kan het zijn dat je tegen bepaalde terugkerende problemen botst. Wat je eerst zo leuk vond aan je partner irriteert je nu en je wilt juist weer dat leuke gevoel erover terug krijgen. Misschien heb je vaker ruzie over kleine dingen die nergens over gaan of naarmate de tijd doorgaat juist grotere ruzies.

Dit kan lastig zijn als je echt heel erg van je partner houdt. Je wilt met ze zijn, maar het wordt steeds lastiger. Relatietherapie Amsterdam kan dan een oplossing zijn voor u. Onze therapeuten kunnen u helpen met het terugvinden van liefde of het accepteren van liefde die er niet meer is. Relatietherapie is niet alleen voor mensen in een relatie. Ook voor hechtingsproblemen, postnatale depressie, familierelaties of eenzaamheid. Relatietherapie Amersfoort kan ook een keuze zijn voor u.

Liefde is een groot begrip in ons leven en we moeten het koesteren. Liefde is zo belangrijk, maar je hoeft het niet je nummer 1 prioriteit te maken. Familie is ook liefde, dus probeer daar vooral voor te zorgen. Laat de mensen van wie je houdt weten dat je van ze houdt. Koester alle liefde die je al hebt en wees open voor nieuwe liefde.

https://piekerpoli.nl/