Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Manieren om te verjongen

Tijdens het ouder worden veranderd het lichaam, dit is voor mensen de tijd om hier iets aan te doen. Veel mensen hebben moeite met zichtbaar ouder worden. Waardoor zij gaan nadenken over eventuele behandelingen die helpen dit proces te vertragen of te stoppen. Zo zijn er tal van verschillende behandelingen met allerlei verschillende doeleinden. Denk hierbij aan de huid, het gezicht of het haar. Deze kunnen in verloop van tijd minder er uit gaan zien.

Voor het dunner wordend haar bijvoorbeeld zijn er een aantal ingrepen. Een haargroei behandeling kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd door middel van injectables. De behandeling wordt als volgt uitgevoerd, er wordt hyarluronzuur in het voorhoofd geïnjecteerd met een dunne naald. Dit moet er voor zorgen dat de hoofdhuid verbeterd. Waardoor de haren, steviger blijven, dikker worden en langer blijven zitten. De behandeling kan er voor zorgen dat er haren in het haarzakje geactiveerd worden. Als deze tenminste nog aanwezig zijn. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten, voor het beste resultaat dient de behandeling 6 tot 8 keer uitgevoerd te worden. Vrouwen hebben gemiddeld 8 behandelingen nodig en mannen 6. Voor vrouwen geld dat in de eerste 4 weken de behandeling elke week herhaald dient te worden, vervolgens 4 keer om de week. Voor mannen ligt dit iets anders namelijk 1 keer per week in de eerste 4 weken en daarna 2 keer om de week.

Om de huid in het gezicht te verbeteren zijn er een aantal behandelingen, een dergelijke behandeling is de TCA peeling. Dit is een peeling waarbij de huid wordt behandeld met trichloorazijnzuur. Dit is een chemische peeling, dit heeft tot gevolg dat de huid na de herstel periode weer mooi is, maar in de behandelperiode kan de huid wat geïrriteerd en rood worden. Naast dat de behandeling de huid verjongt, is pigmentvlekken verwijderen ook goed mogelijk. Voordat u kiest voor een dergelijke operatie is het verstandig om eerst een gesprek aan te gaan met een gespecialiseerd arts.

http://www.clinic63.nl/