Praktijkardi
Image default
Woningen

Kwalitatieve houten vloeren in Limburg vindt u bij deze expert

Biggelaar Parket uit Veghel is al jarenlang een populaire zaak voor al wie graag houten vloeren in zijn of haar woning in Limburg, Nijmegen of omgeving wilt (laten) leggen. Deze experts zijn gepassioneerd door schrijnwerk en leveren iedere keer opnieuw pareltjes af. In hun assortiment vindt u diverse, kwaliteitsvolle houtsoorten, waar er beslist één perfect bij uw interieur past. Of u nu een huis bouwt of renoveert, zij zijn de ideale partner om uw vloerdromen te laten uitkomen.

Vloeren met houtlook

De houten vloeren van dit bedrijf zijn bijzonder geliefd in Limburg, Nijmegen en omgeving. Breng een bezoek aan hun showroom in Veghel en laat u verbazen door de vele mogelijkheden die er bestaan. Wil u graag een houtlook, maar hoeft het niet per se echt hout te zijn? Dan kan het interessant zijn om ook hun aanbod van pvc en laminaat te bekijken. De mogelijkheden zijn uitgebreid en de houtimitatie is levensecht. Bij dit bedrijf kunt u rekenen op maar liefst 60 jaar ervaring in het vak. Het hoeft dan ook niet gezegd te worden dat ze ware ervaringsdeskundigen zijn en dé partij bij uitstek die u inschakelt om houten vloeren in uw huis in Limburg of Nijmegen te laten plaatsen.

Stel uw ideale vloer samen met behulp van deze professionals

Houten vloeren gaan jarenlang mee en zijn hierdoor een uitstekende investering. Meer nog, in de loop der jaren krijgt het hout meer en meer karakter, dankzij de kleine gebruikssporen en lichte afsluiting van de toplaag. Het resultaat is een prachtig, doorleefd materiaal dat een rode draad vormt door uw huis heen. Ze zijn makkelijk schoon te maken en voelen warm aan de voeten. Ze kunnen daarnaast perfect gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor de vloer het favoriete plekje van uw huisdier, uw kinderen of gewoon van uzelf zullen wordt! Maak snel een afspraak en begin uw zoektocht naar de ideale houten vloer.