Praktijkardi
Image default
Verbouwen

Een PU gietvloer vormt een aangename waterdichte laag boven op uw bestaande vloer

Wellicht bent u uw oude vloer zat. Een PU gietvloer in de badkamer kan dan uitkomst bieden. Deze vloer van kunsthars kan eenvoudig over uw bestaande vloer aangebracht worden. Het vormt daar een waterdichte egale laag die comfortabel aanvoelt en gemakkelijk schoon te houden is. Door de flexibiliteit van het materiaal kan de vloer zelfs geplaatst worden over bewegend hout, en vloeren met vloerverwarming. Ook beton, natuursteen, chape en tegels zijn geschikt als ondervloer. In het geval van kurk, linoleum of marmoleum moet er eerst worden getest of ze goed genoeg hechten. Is dit niet het geval dan kan altijd die oude vloer verwijderd worden.

Een PU gietvloer in de badkamer: geschikt voor allerlei ruimtes

Hoewel u bij Decochip de benodigde materialen voor een PU gietvloer per vierkante meter kunt bestellen, is het misschien toch het overwegen waard om direct meerdere ruimtes in uw huis van een nieuwe vloer te voorzien, waaronder uw badkamer. U kunt de vloer in allerlei kleuren bestellen en daarmee een heel eigen karakter aan de ruimtes geven. Een gietvloer van polyurethaan is dun, flexibel en waterdicht waardoor het uitermate geschikt is voor renovatie. Het materiaal vertoont alleen onder heel hoge stress scheuren of krassen waardoor het goed gebruikt kan worden in bijvoorbeeld de hal en de keuken waar mensen met vuile schoenen binnenlopen. Het is dempend waardoor het een goede ondergrond voor spel of yoga vormt. Ook is het geschikt om de douche of badkamer weer waterdicht te maken.

Bestel de gietvloer in de badkamer die u nodig heeft

Decochip levert materialen die direct uit de fabriek komen en daardoor een gunstige prijs hebben. Daarnaast willen ze de mogelijkheid bieden om enkel een kleine ruimte – zoals een badkamer – van een PU gietvloer te voorzien, daarom kunt u per vierkante meter bestellen. Een standaard gietvloer komt met alle benodigde lagen voor de vloer, daarnaast kunt u speciale gereedschappen en individuele onderdelen apart bijbestellen.

Gerelateerde artikelen

Goede ondersteuning van een ervaren bouwkundig adviesbureau in Amsterdam

Een webshop vol met milieuvriendelijke verf en producten