Praktijkardi
Image default
Woningen

De nummer één expert in relaxstoelen

Voor de beste relaxfauteuils en de beste service koopt u uw stoel bij Pluijm Relaxstoelen in Meijel, Limburg. Deze expert biedt een zeer ruime keuze aan relaxstoelen van alle soorten en maten. Weet u precies wat u zou willen? Kiest u er dan voor om uw stoel online te bestellen via de webshop. Via het bestelformulier kunt u een keuze maken uit de vele opties en uitvoeringen. Als u het toch prettiger vindt om eerst de verschillende soorten stoelen uit te proberen voordat u een definitieve keuze maakt, kunt u ervoor kiezen om een kijkje te nemen in de showroom in Limburg (Meijel). Van moderne tot klassieke stijl, u kunt alles op uw gemak bekijken.

De diensten van deze specialist

Wanneer u bij deze expert een relaxstoel koopt, bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de relaxstoelen zelf is van zeer hoog niveau, de service die u bij deze specialist kunt verwachten is ook van een hoog kaliber. Of u nu een stoel koopt via de webshop of wanneer u een bezoek brengt aan de showroom, u kunt ten alle tijden gebruik maken van de eigen bezorgdienst van deze winkel. De bezorgers zullen de stoel voor u monteren en instellen. Samen met u zullen zij controleren of de stoelinstellingen naar wens zijn. Zij zullen tevens de stoel op de door u aangegeven plek plaatsen.

De showroom is voor iedereen toegankelijk

Speciaal voor klanten die in de omgeving van Limburg wonen en die de showroom van Pluijm Relaxstoelen zouden willen bezoeken, maar hiertoe niet in staat zijn, is er een speciale taxiservice beschikbaar. De taxi haalt u op bij uw woning en brengt u na afloop van uw bezoek ook weer naar huis. Om gebruik te maken van deze dienst, hoeft u alleen maar te bellen met het bedrijf in Meijel. De taxiservice wordt gratis aangeboden.