Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

De liquids en esmokers van Vaporlinq

Vaporlinq is een nieuwe producent van hardware en e-liquids op het gebied van elektronisch roken. Zowel beginnende als ervaren e-rokers kunnen kiezen uit diverse soorten e-sigaretten van dit merk. Zowel de hardware als liquids zijn in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Vaporlinq wordt als ‘Vaporlink’ uitgesproken en dit Nederlandse merk zet met innovatieve en vooral hoogwaardige e-sigaretten Nederland als ‘e-smokeland’ op de kaart in het buitenland.

 

Vapen is goedkoop en minder ongezond dan roken

Vapen is hetzelfde als dampen en is veel minder ongezond dan echt roken. Bovendien is vapen ook nog eens vele malen goedkoper. Als rookverslaafde doe je er dus goed aan om over te stappen op elektrisch roken met een Vaporlinq e-sigaret, ook wel vaporizer genoemd. Bij het vapen inhaleer je damp met een smaakje en nicotine. Omdat er geen verbranding plaatsvindt krijg je ook veel minder ongezonde stoffen binnen.

 

Meerdere soorten Vaporlinq vaporizers

Dit Nederlandse merk biedt zowel beginnende dampers als ervaren dampers voldoende keuze uit verschillende soorten sigaretten, vaporizers. Mensen die willen overstappen op elektrisch roken kunnen beginnen met een e-sigaret die ze niet zelf hoeven bij te vullen met e-liquid. Deze sigaretten zijn wat goedkoper in aanschaf en daarmee kan men eerst uitproberen of elektrisch roken bevalt. Zo ja, dan raden we aan om over te stappen op een e-sigaret van Vaporlinq waarbij je zelf het tankje met vloeistof kan bijvullen en de accu kan opladen. In aanschaf is een dergelijke e-sigaret misschien iets duurder maar op de langere termijn ben je veel goedkoper uit. Eens in de zoveel tijd moet je wel de coil vervangen voor een nieuwe. Een coil zorgt ervoor dat de vloeistof verhit en verdampt. Met elektrisch roken ben je in totaal meer dan de helft goedkoper uit dan wanneer je traditionele sigaretten zou roken!

 

E-liquids van het merk Vaporlinq

Niet alleen is de hardware van Vaporlinq meer dan geschikt voor vrijwel iedere soort damper/vaper, ook de e-liquids zijn een genot. Je kan kiezen uit een tiental heerlijke smaken en alle liquids produceren veel damp en zorgen voor een goede gier in de keel. Alle producten van Vaporlinq kan je online bestellen.