Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

De HP PageWide printer heeft ongekende mogelijkheden

Toen de HP PageWide printer nog niet bestond, was het printen in kleur in plaats van zwart-wit een luxe die sommigen zich echt niet konden veroorloven. Vandaag de dag, met de verbeterde technologie, wegen de voordelen van in kleur printen ruimschoots op tegen de kosten. Met name de mogelijkheden van de HP PageWide Printer maken dit premium drukwerk mogelijk.

Goede redenen voor de aanschaf van een HP PageWide printer

Er zijn nogal wat redenen waarom u uw bouwtekeningen, specificaties en andere gerelateerde bestanden in kleur zou moeten afdrukken met behulp van de HP PageWide printer. Hieronder zal ik er enkele benoemen.

Minder fouten

Printen in kleur resulteert in minder fouten – 80 procent minder fouten, om precies te zijn. U kunt vertrouwen op de beproefde HP PageWide-technologie voor betrouwbaar printen op hoge snelheid in de veeleisende printomgeving van vandaag de dag.

Geeft 3D-kleurenafbeeldingen EN tekeningen op één pagina weer.

Door het consolideren van kleuren- en zwart-witafdrukken in één workflow, kunt u handmatige stappen elimineren en het aantal afgedrukte pagina’s dat u nodig hebt voor deze documenten minimaliseren, omdat u 3D-afbeeldingen in kleur en de tekening op één pagina kunt weergeven.

Behoud de kleuren in een hoger tempo.

Bij het afdrukken in kleur wordt 65 procent van de kleur met een hoger percentage behouden. Ook de HP PageWide printer levert gemengde monochrome en kleurensets in 50 procent van de tijd bij gebruik van een geconsolideerde workflow.

Verhoogde merkherkenning

Zwart-witafdrukken zijn saai. Verhoog de merkherkenning en verfraai uw documenten en grootformaat items door in kleur af te drukken. Op deze manier zijn uw prints visueel te onderscheiden van andere bedrijven.

Verbeterde helderheid

Kleurenprints verbeteren de helderheid van de afbeeldingen, waardoor er minder ruimte is voor verwarring en u geen uitgebreide uitleg meer hoeft te geven. De HP PageWide Printer garandeert scherpe kleuren, scherpe lijnen, fijne details en fijne grijstinten.

Bespaar geld

Ten slotte, maar zeker niet in de laatste plaats, zal het afdrukken van uw documenten in kleur u geld besparen. In feite levert elke euro die in kleurendruk wordt geïnvesteerd, een besparing op voor een bepaald project. Uitgerust met duurzame printkoppen en een hoge inkt efficiëntie, stelt de HP PageWide printer u in staat om tot 50 procent op de totale productiekosten te besparen!

Dus, vergeet de verouderde zwart-wit constructiedocumenten en investeer in kleurendruk om de algehele kwaliteit van uw project te verbeteren. Bel Repromat vandaag nog voor meer informatie!