Borstvergroting zonder operatie

Als men praat over een borstvergroting heeft men het vaak over de operationele variant, waarbij implantaten worden aangebracht in de borst. Hierdoor houden veel vrouwen die ontevreden zijn met de grootte van hun borsten op met lezen als ze het woord überhaupt tegenkomen. Dit is erg jammer, want het is wel degelijk mogelijk om je borsten te vergroten zonder dat hier een operatie aan te pas komt. Veel vrouwen weten hier echter helemaal niet van af, terwijl het in een aantal gevallen zeker de moeite waard is om te kijken of het wellicht een oplossing is. Dit is zeker het geval voor diegene die wel een graag een borstvergroting willen maar terughoudend zijn omdat een operationele borstvergroting kosten met zich meebrengt en omdat een hele operatie voor veel vrouwen toch wat te veel van het goede is.

Er zijn een aantal mogelijkheden tot een borstvergroting, zoals bepaalde tabletten met hormonen, borst vergrotende crèmes en oefeningen die de borsten zouden vergroten. Van deze methodes is de werking echter niet in alle gevallen bewezen. Een niet-operationele ingreep waarvan de werking echter wel bewezen is, is lipofilling. Lipofilling is daarom een veelgehoord alternatief voor een operationele ingreep waarbij implantaten in de borsten geplaatst worden, omdat het een natuurlijk en mooi resultaat heeft en de ingreep beduidend minder aangrijpend is dan haar operationele variant.

Bij een lipofilling behandeling wordt lichaamseigen vetcellen van elders uit het lichaam gebruikt om een subtiele borstvergroting te bewerkstelligen. Dit heeft als groot voordeel dat het zeer veilig is en er geen kans is op een reactie van het afweersysteem. Bovendien levert het een natuurlijk en langdurig resultaat op.

Overigens behoort lipofilling niet in alle gevallen tot de mogelijkheden en is het soms sowieso aangeraden om een operationele borstvergroting uit te laten voeren bij een erkende kliniek met veel ervaring, zoals bij Faceland.

http://faceland.nl/