Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Het belang van vitaminen

De zomermaanden zijn weer voorbij en dat betekend meestal dat het weer minder wordt. Het zomerweer vinden we heerlijk, we worden er vrolijk van en we krijgen een mooi bruin kleurtje. De zon is erg goed voor onze gezondheid. Dit komt omdat het zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Vitamine D zit in onze voeding, maar vaak niet met grote mate. De zon zorgt er dus voor dat we genoeg vitamine D aanmaken. In de wintermaanden is de aanmaak van vitamine D dus aanzienlijk minder. We moeten in deze maanden zorgen dus zorgen dat we meer vitamine D binnenkrijgen door onze voeding.

In onze voeding zit soms vitamine D, maar het is lastig om al je vitamines binnen te krijgen door je voeding. Een aanvulling voor de vitamines is daarom de vitamine pil. Deze pillen geven ons alle extra vitamine die we nodig hebben. Een aanvullen van vitamines is vooral in de wintermaanden erg belangrijk. In deze maanden heeft ons lichaam het zwaarder om zich vitaal te houden. We krijgen namelijk veel te maken met koud weer en veel ziektekiemen.

Om een bepaalde structuur aan te brengen in het slikken van vitamine is er een handigheidje. Dit is namelijk de ‘R’ in de maand. In de maanden met de ‘R’ in de naam is het belangrijk om vitamine te slikken.

Een voorbeeld van een vitamine om te slikken is Vitamine C. Deze vitamine zorgt voor een goede weerstand. Een goede weerstand is natuurlijk erg belangrijk in deze wintermaanden.

Er zijn een hoop verschillende vitamine, om te zorgen dat u de juiste slikt kunt u om advies vragen. Het is natuurlijk onzin om tien pillen op een dag te slikken waarvan u er maar één of twee echt nodig hebt.

Een andere oplossing is om topvitamins te slikken. In deze pillen zitten alle handige vitaminen.

http://topvitamins.nl