Praktijkardi
Image default
Health / Alternative

Dozen op maat bestellen

Dozen op maat bestellen is één van de dingen die te doen is bij de Dozenhal! Het kan namelijk zo zijn dat je op zoek bent naar een specifieke doos met zeer precieze dimensies, die je tot nu toe nergens heb kunnen vinden. Op gegeven moment stuit je op de website van de Dozenhal, en het blijkt dat je gewoon de dimensies in onze zoekmachine in kunt voeren, en dat wij voor je op zoek gaan in onze voorraad om deze dozen voor jou te vinden. In de meeste gevallen hebben wij dozen die precies passen bij wat onze klanten zoeken, of in ieder geval goed genoeg passen. Maar soms, hebben zelfs wij niet de goede doos. Ook al heeft de Dozenhal meer dan 4000 formaten, die allemaal opgeslagen zijn op 25000 pallets.

Alleen nog dozen op maat bestellen

In dit geval is de enige andere optie om dozen op maat te bestellen. Gelukkig kan de Dozenhal dat makkelijk voor je doen, we hebben zelfs naast onze zoekmachine op de website een knop waarmee dozen op maat besteld kunnen worden. Deze dozen worden dan gloednieuw gemaakt, volledig volgens de specificaties van onze klanten. Voor ons weinig moeite, en de dozen kunnen vervolgens zo snel mogelijk geleverd worden. Waar kan je de dozen voor nodig hebben? Daar zijn veel mogelijkheden voor. In sommige gevallen hebben onze klanten voorwerpen die getransporteerd moeten worden met een zeer specifieke vorm, die niet makkelijk in een standaard doos gestopt kan worden. In andere gevallen willen onze klanten graag gaan knutselen met kartonnen dozen, maar voor een project hebben ze erg specifieke dimensies van hun dozen nodig.

Allerlei andere dozen!

Er zijn ook een heleboel andere dozen die bij de Dozenhal besteld kunnen worden. We hebben bedrukte dozen, dozen die al een keer gebruikt zijn, palletdozen, sigarendozen en nog veel meer! We heten niet voor niets de Dozenhal, de hal met alle dozen die maar denkbaar zijn. Dozen nodig? Kijk in onze voorraad of we ze toevallig al hebben, ze kunnen de volgende dag al in huis zijn!