Praktijkardi
Image default
Financieel

DEGIRO en eToro als beste beleggingsplatformen

Overal om je heen zie je mensen die zich verdiepen in het beleggen. Dat is niet voor niets, want het beleggen wordt steeds toegankelijker. Je geld laten staan op de bank loont niet meer de moeite omdat spaarrente tegenwoordig niet of nauwelijks meer loont. Het beleggen hoef je tegenwoordig niet meer in volledig eigen beheer te doen. Er zijn nu ook platforms waar je de opdrachten in kunt voeren en vervolgens zullen de platforms je opdrachten uitvoeren. Voorbeelden van een beste beleggingsplatform is bijvoorbeeld DEGIRO of eToro. Maar passen deze platforms ook bij jou?

eToro als beleggingsplatform

eToro is het eerste voorbeeld van een beleggingsplatform. Als je net een nieuwe belegger bent en je dus helemaal niet bekend bent met de stappen die moet zetten om te kunnen belegen, dan is dit platform een goed platform om mee te beginnen. Hier beleg je ook voor de lange termijn. De kosten waar je rekening mee moet houden zijn ook duidelijk aangegeven. Dit is een van de platforms waar je ook terecht kunt voor het handelen in CFD’s. Hierdoor is niet alleen het beleggen op langere termijn een strategie, maar ook op kortere termijn. Lees wel altijd een eToro review door.

DEGIRO beleggingsplatform voor een breed publiek

DEGIRO is misschien nog wel een van de bekendste platforms op Nederlandse bodem. Het bedrijf is ook gevestigd in Nederland en daardoor kun je altijd rekenen op duidelijke en Nederlandstalige ondersteuning. Je hebt hier een groot aantal mogelijkheden op het gebied van beleggen. Je hebt toegang tot aandelen van over de hele wereld. De opdrachten zijn makkelijk om te geven en daarnaast heb je ook niet te maken met verborgen kosten. Je hebt zelfs te maken met extreem lage kosten. Lees in het DEGIRO review door voordat je begint met beleggen.

Stap in de wereld van beleggen met duidelijke beleggingsplatforms. Of je nu een beginner bent of wat meer ervaren, door middel van het beleggen via platformen blijft het beleggen leuk voor iedereen.

https://beter-beleggen.nl/